COMENÇA EL CURS D’ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES DEPENDENTS EN INSTITUCIONS SOCIALS IMPARTIT PER L’AJUNTAMENT D’ONDARA

curs (1)curs (2)

El curs té una durada de 490 hores, i en ell participen 15 alumnes

Ondara, 09.01.20. Dilluns passat 30 de desembre va començar a Ondara el curs de formació impartit per l’Ajuntament d’Ondara “Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials”. Aquesta formació correspon al Certificat de Professionalitat de nivell 2.

El dilluns 30 de desembre es va celebrar a la Casa de Cultura d’Ondara la reunió organitzativa i de recepció de l’alumnat, que va contar amb la presència de la Regidoria de Personal i Hisenda, Raquel López; la Regidoria de Serveis Socials, Mª Carmen Velázquez, i la Regidoria d’Educació i Formació, Mar Chesa.

curs (3)

L’ADL -AFIC d’Ondara ha informat que el curs té una durada de 490 hores, i en ell participen 15 alumnes (no estan contractats) i una docent-formadora contractada per l’Ajuntament.

L’horari del curs és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. La formació es realitza a la Casa de la Cultura d’Ondara. La subvenció concedida és de 37.044 euros.

Publicado en Actualitat, AFIC.