COMENÇA A ONDARA EL TALLER D’OCUPACIÓ «SEGÀRIA: UN PARC PER A TOTS I TOTES» AMB UNA DURADA DE 12 MESOS

IMG-20200102-WA0007

En total s’han contractat a 2 formadors i 10 persones desocupades d’Ondara, que durant un any rebran formació i realitzaran treballs en conservació i millora de muntanyes, repoblacions forestals i tractaments silvícoles

Ondara, 09.01.20. El dilluns 30 de desembre va començar a Ondara el Taller d’Ocupació denominat “Segària: Un parc per a tots i totes”, que tindrà una duració de 12 mesos. L’Ajuntament d’Ondara, a través de l’oficina ADL-AFIC d’Ondara, ha gestionat i aconseguit una subvenció de 232.054,80 euros concedida pel Labora – Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball) per a la realització d’aquest programa mixt d’ocupació i formació en el municipi. L’Ajuntament realitzarà, per la seua banda, una aportació de 20.000 euros al programa. El dilluns 30 de desembre es va celebrar a la Casa de Cultura d’Ondara la reunió organitzativa i de recepció de l’alumnat, que va contar amb la presència de la Regidoria de Personal i Hisenda, Raquel López, i del Regidor d’Urbanisme, Francesc Giner.

Per al Taller d’Ocupació “Segària: Un parc per a tots i totes”, l’Ajuntament d’Ondara hi ha contractat a 10 alumnes i 2 formadors (1 Director i 1 docent de l’especialitat de forestal), que han estat seleccionats a través d’un grup mixt de treball Labora – Ajuntament. Les persones seleccionades, que són desocupats/des d’Ondara, participaran durant 1 any en aquest taller d’ocupació (amb 1.920 hores en total), en el que rebran la formació de dos especialitats formatives: Nivell 1 (Activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes) i Nivell 2 (Repoblacions forestals i tractaments silvícoles). Els/les alumnes que superen les 2 especialitats obtindran 2 certificats de professionalitat un per cada nivell. Les persones contractades realitzaran diferents labors al parc públic Segària.

Els alumnes destinataris del programa han complit els requisits mínims següents: tindre 25 anys o més, ser desocupat, és a dir persona demandant d’ocupació no empleada, registrada en el Labora, i complir els requisits establerts en la normativa d’aplicació per a formalitzar un contracte per a la formació i l’aprenentatge.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.