CONCLOU EL PRIMER TRIMESTRE DEL PFQB 19-20 «OCUPACIÓ DOMÈSTICA»

* Comunicat PFQB Ondara 2019-2020*

El PFQB es va iniciar el 23 de Setembre de 2019, i té la duració d’un curs escolar, que finalitzarà el 16 de juny de 2020.

Té matriculats catorze alumnes interessats en trobar el seu itinerari formatiu i professional. Per tant, hem treballat aquest trimestre des d’una metodologia de diferents projectes.

Aquest és el resum dels projectes més destacats del programa que hem realitzat.

1. Ens coneixem. Presentació del PFQB en una eixida a l’entorn immediat del nostre municipi, Ondara.

image

2. Projecte «Hort. Plantes Aromàtiques a la cuina» Eixida a Monverd per reconèixer i comprar llavors i plantes per fer el nostre propi hort, i després utilitzar-lo en la cuina.

image (1)

3. Tractament de la informàtica i competència digital a l’aula d’informàtica de la Casa de Cultura.

image (2)

4. Quins són els nostres interessos? Què volem ser de majors?

image (3)

5. Tallers de Formació Específica, de Cuina Domèstica, Neteja domèstica i Manteniment de prendes de vestir i roba de la llar.

image (6) image (5) image (4)

6. Curs de Manipulació d’Aliments.

image (7)

7. Eixida en el PFQB de Jardineria del MASSMA a la muntanya Segària.

image (8)

8. Visita de la Regidora de Serveis Socials, Mari Carmen Velázquez, i del personal del SAD «Servici d’Atenció a Domicili» del MASSMA i de Paqui Ferrando, directora de la Residència d’Ondara. Visita a la Residència per conèixer els nostres veïns i veïnes.

image (9)

9. Taller «Primers Auxilis» en Josep Ribes, tècnic d’emergències sanitàries.

image (10)

10. Taller de cuina en PFQB Perruqueria del Creama Dénia, en els iaios i iaies de la Residència i en el PFQB Jardineria del MASSMA. Acabem el primer trimestre i compartim els nostres coneixements culinaris en tots ells.

unnamed image (12) image (11)

11. Jornada sobre Gastronomia en persones institucionalitzades: altra alimentació és possible. Universitat d’Alacant en el CDT Dénia.

image (13)

Des del PFQB «Ocupació Domèstica» vos desitgem Bon Nadal en aquests dolços que han fet els nostres alumnes en molt d’entusiasme.

image (14)

Publicado en Ajuntament.