L’ALTA ASSISTÈNCIA A LA XERRADA SOBRE PREVENCIÓ I SEGURETAT DIRIGIDA A MAJORS PROPICIARÀ EN 2020 L’ORGANITZACIÓ D’UN PROGRAMA DE XERRADES A ONDARA

btrbtrhdr

Ondara, 11.12.19. El dimarts 10 de desembre es va impartir al Centre Social d’Ondara la xerrada “Prevenció i millora de seguretat per als nostres majors”, emmarcada en el Pla Més Seguretat de la Guàrdia Civil, i que es va realitzar a Ondara impulsada pel Programa Ment Activa de la Regidoria del Major de l’Ajuntament d’Ondara. Més de 70 persones van assistir a aquesta xerrada, que va ser impartida per Germán Cea, Guàrdia Civil del quarter d’El Verger, i Maite Manzaneque, psicòloga tècnica de Creu Roja provincial d’Alacant.

btrbtr

La xerrada dirigida als majors va comptar amb dos blocs informatius; seguretat viària i seguretat personal. Es va realitzar la projecció d’un audiovisual, que escenificava la problemàtica en què poden trobar-se en l’àmbit diari les persones majors, tant si van en vehicle (com a conductors o passatgers) i/o si són vianants. I d’altra banda, també es va proporcionar informació relativa a la seguretat per a evitar robatoris, estafes, etc, a més d’informar sobre com procedir en aquests casos. La xerrada va ser interactiva i molt participativa; i per part dels ponents es van resoldre els dubtes dels presents i es van donar consells.

btrbtr

La Regidora del Major de l’Ajuntament d’Ondara, Mª Carmen Velázquez, ha indicat que “la bona acollida d’aquesta xerrada és indicativa de que són necessàries aquest tipus d’iniciatives i propostes dirigides a les persones majors”. Per aquest motiu, ha avançat que la Regidoria del Major d’Ondara ja prepara un programa per al pròxim exercici 2020, que inclourà xerrades d’aquest tipus, que informen els nostres majors en distintes àrees que els afecten i com afrontar-les.

btr

Publicado en Actualitat, Ajuntament.