LA MÀGIA DEL MUSICAL “EL GAT AMB BOTES” VA FER GAUDIR AHIR AL PÚBLIC D’ONDARA

musical gat amb botes (1) musical gat amb botes (2)

Ondara, 09.12.19. Un gran musical, amb una fantàstica interpretació i espectacular posada en escena. Així va ser l’esdeveniment per a públic familiar del que es va poder gaudir ahir diumenge 8 de desembre, a l’Auditori Municipal Valerià Gil d’Ondara, emmarcat en la programació elaborada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara per a aquest mes de desembre.

musical gat amb botes (4)

musical gat amb botes (5)musical gat amb botes (3)

En plenes dates prenadalenques, unes 300 persones van assistir a la representació, ahir a Ondara, del musical “El gat amb botes”, a càrrec de la companyia “Màgic 6”. Un espectacle d’entreteniment per a tota la família, que va fer gaudir a tots i totes amb la coneguda història del Gat amb botes, convertida en un fascinant espectacle de color, música i cançons.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.