VIATGE DE LES AMES DE CASA D’ONDARA A SALAMANCA EN EL PONT DE LA CONSTITUCIÓ 2019

FOTO VIATGE A. DE CASA

Ondara, 11.12.19. Per dotzè any consecutiu, les Ames de Casa d’Ondara van organitzar un viatge en el pont de la Constitució i la Immaculada, en el que van participar un centenar de persones, entre les associades i les seues parelles, acompanyades pels guies de tots els anys, Patricia i Yolanda amb el xòfers Pedro i Carlos.

En aquesta ocasió, van visitar Salamanca del 6 al 9 de desembre, incloent-hi en el seu recorregut la visita monumental de la ciutat de Salamanca, així com de Ciudad Rodrigo i La Alberca (Monument Artístic Històric Nacional). En el viatge també van gaudir d’una experiència en una ramaderia, “El Toro de los Fraile” amb visita a la finca “El puerto de la calderilla”. En la visita a la ramaderia el Pilar els va acompanyar Jesús Pérez (que ja els va acompanyar en la visita de fa dos anys a la ramaderia d’Adolfo Martín). Un dia molt especial, segons indiquen les Ames de Casa d’Ondara ja que van poder gaudir del camp i la natura acompanyats a l’hora del dinar per un grup de flamenc.

Les Ames de Casa d’Ondara han tornat molt satisfetes després d’aquests dies de turisme cultural.

Publicado en Associacions.