CRÒNIQUES ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 30 NOVEMBRE 2019

BENJAMINS

CB DENIA “A” 44- 10 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

El benjamins començaren el partit un poc despistats en defensa i amb problemes per a pujar el baló degut a la pressió dels benjamins de segon any de Dénia que imposaren la seua superioritat física.

Els ondarencs començaren a millorar el seu joc a mesura que avançava el partit i realitzaren un bon final de partit en els 2 últims períodes que competiren de tu a tu amb els deniers.

Partit que deixà bones sensacions al final i esperem que els nostres jugadors continuen per eixe camí la resta de la temporada.

benjami (1) benjami (2)

ALEVÍ FEMENÍ

CB JOVENTUT XÀBIA 31-52 EEM ONDARA

El darrer dissabte ens vam desplaçar a la veïna localitat de Xàbia per disputar el partit de la lligueta IR. El partit va ser igualat en tota la primera part on les nostres alevines van realitzar una bona defensa encara que en atac estaven poc encertades. La segona part va ser una altra història on les nostres van apretar en atac realitzant uns bons parcials. La millora de les noves jugadores va ser espectacular. Ens queden dos encontres molt durs davant els equips de Pedreguer i esperem que la millora es veja reflectida. Sempre donar les gràcies als pares i mares pel recolzament que donen al equip. Ànim grup i sempre avant!.

ALEVÍ MASCULÍ

EEM TEULADA MORAIRA 27 – 34 EEM ONDARA

Partit molt igualat el d’aquest cap de setmana jugat en Teulada el dissabte 30 de Novembre a les 11:30. Tant es així, que a un quart del final del partit el nostre equip guanyava sols de 3 punts. Això es va a traduir en un últim quart molt competit en el que aconseguirem la victòria gràcies a la gran defensa y l’encert en el tir exterior. A destacar el saber sobreposar-nos al quint quart en el que no vam aconseguir cap punt.

Enhorabona equip!!

INFANTIL MASCULÍ

EEM ONDARA 57 – 17 COLEGIO SAN JUAN BAUTISTA (MARISTAS)

Partit sense complicacions per al nostre equip, que excepte en el tercer quart en el que el parcial va a ser de 9 a 7, molt igualat, sempre mantinguerem un avantatge de més de 6 punts en cada quart.

Destacar la gran defensa de tot l’equip y donar la enhorabona al equip contrari, Colegio San Juan Bautista, per la seua evolució en el joc.

INFANTIL MASCULÍ A

ACTUALIA SIGMA ALBUBASKET 50-54 EEM ONDARA

Important partit el que tocava jugar dissabte de vesprada a Alacant davant l’únic equip que fins ara ens havia guanyat a la lliga, d’un punt a Ondara. Era pràcticament una final per ambdós equips, per nosaltres perquè de guanyar deixaríem casi sentenciat l’ascens de categoria a Preferent, però, sobretot per als locals, ja que necessitaven guanyar si volien tenir opcions de l’ascens. Per tant, seria un partit igualat i intens entre els dos millors equips a nivell de joc del grup. A això es sumava que el partit va començar 25’ tard perquè un dels anotadors va arribar tard. Els locals, sabedors de que sols els valia guanyar, varen eixir molt forts en defensa i molt intensos y agressius en atac, passant per damunt dels nostres en els dos primers quarts endossant-nos un bon parcial que ja ens faria anar a remolc durant la resta del mateix. Problemes per anotar davant la gran defensa local, defensa més bé fluixa permetent cistelles de baix de l’anella per falta de comunicació i concentració i problemes de faltes en jugadors importants, ja en el primer posant-se en dos faltes personals, va fer que els locals es posaren 23-10. A partir d’ací, els nostres ja varen entrar en dinàmica de partit, varen créixer davant l’adversitat i començaren a fer el que saben, defensar fort i jugar a bàsquet molt bé en atac. Parcial de 0-9 que acostava els nostres a 4 al descans i que tornava a ficar a l’equip en partit. La segona part, els nostres manteniren la dinàmica de final de primera part, i després d’un intercanvi de cistelles amb un joc vistós per part d’ambdós equips, els nostres ja es varen posar per davant en el marcador per no deixar que els locals el capgiraren. Els dos últims quarts ens arribarem a posar 10 punts per dalt que els locals varen tractar de reduir amb una gran pressió defensiva però els nostres varen saber patir i aguantar aquests últims minuts per emportar-se una victòria valuosíssima d’un camp molt complicat i davant un gran equip. Sols cal donar la enhorabona a l’equip pel gran esforç que va fer, actitud…(ens quedem sense qualificatius) i sentenciant pràcticament l’ascens de categoria entre els 24 millors equips de la CV que s’han guanyat a pols cada dia.

CADET FEMENÍ B

CB BENISSA 51 – 11 EEM ONDARA

El passat dissabte l’equip ondarenc s’enfronten a les líders del grup en sa casa. A pesar del resultat, les ondarenques van competir un partit molt intens i emocionant. Tal volta hagueren pogut fer algo més si s’havera presentat l’equip complet, sense cap baixa. Seguim treballant per millorar en joc i en resultats.

CADET FEMENÍ A

CB PEGO 41 – 45 EMM ONDARA

El cadet A va aconseguir una complicada victoria contra el Pego. Les pegolines son un equip alt i tenien ganes de guanyar a l’Ondara. Les ondarenques arribaren al descans 4 punts per baix després d’un desastrós primer quart però a la fi aconseguiren la victoria, gràcies a una defensa molt intensa en la segona part de l’encontre.

JUNIOR MASCULÍ

CA MONTEMAR 40- 58 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Els juniors es presentaren en Alacant amb moltes baixes i unicament 8 jugadors disponibles per enfrontar-se al Montemar. tot i aquest contratemps els ondarencs començaren molt concentrats el partit, marcant diferències favorables en el tanteig rapidament i deixant el partit sentenciat practicament al descans(12-35), sobretot, gràcies als ràpids contraatacs que pugueren portar a terme.

Al tercer període encara encara s´amplià més la diferència arribant a guanyar per 30 punts, la qual cosa permeté jugar un últim quart amb molta relaxació, protegir als jugadors que arribaven amb alguna molèstia i repartir minuts de joc entre tots els jugadors.

Jugaren i anotaren: Andreu, Alberto 6, Joan Soler , Pau 15, Vicente 9, Arturo, Adrian 22 i Sergi 8.

junior (1) junior (2)

Publicado en Esports.