CURSA SOLIDÀRIA A L’IES XEBIC * Comunicat IES Xebic d’Ondara

IMG_20191127_131603 IMG_20191127_131624 IMG_20191127_133900

 

CURSA SOLIDÀRIA A L’IES XEBIC

________________________________________________________

Amb ocasió del 30 aniversari del Dia Universal dels Drets de la Infància, l’IES Xebic i la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara han organitzat la cursa Quilòmetres de Solidaritat promoguda per l’ONG Save the Children. Estudiants i professorat hem pogut optar per córrer 5 km o caminar 3 km. Al finalitzar la cursa l’avituallament ha comptat amb fruita oferida per l’AMPA i gots biodegradables cedits per l’empresa Baleària.

El 27 de novembre hem corregut pels drets infantils del poble rohingya, un grup ètnic desconegut per la majoria de nosaltres i que viu en una situació d’absoluta vulnerabilitat en un camp de refugiats de Bangladesh, després d’haver fugit en massa de la veïna Myanmar, la seua pàtria, a causa de la extrema violència patida per raons ètniques. En aquests camps de refugiats, més de 400.000 són xiquetes i xiquets. Amb aquesta activitat hem arreplegat 1.130 euros que contribuiran a desenvolupar els projectes de la ONG centrats en l’atenció primària i l’educació.

* Comunicat IES Xebic d’Ondara

Publicado en Actualitat, Associacions.