ONDARA REP UNA SUBVENCIÓ DE 232.000 EUROS PER A REALITZAR UN TALLER D’OCUPACIÓ A SEGÀRIA DURANT 12 MESOS

En total es contractarà a 10 persones, que començaran a treballar abans del 31 de desembre, i que durant un any rebran formació i realitzaran treballs en conservació i millora de muntanyes, repoblacions forestals i tractaments silvícoles

Ondara, 29.11.19. L’Ajuntament d’Ondara, a través de l’oficina ADL-AFIC d’Ondara, ha gestionat i aconseguit una subvenció de 232.054,80 euros concedida pel Labora – Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball) per a la realització d’un programa mixt d’ocupació i formació en el municipi: el Taller d’Ocupació denominat “Segària: Un parc per a tots i tots”, que tindrà una duració de 12 mesos.

El Taller d’Ocupació “Segària: Un parc per a tots i totes” contempla la participació de 10 alumnes i 2 formadors, que seran contractats per l’Ajuntament d’Ondara, i seran seleccionats a través d’un grup mixt de treball Labora – Ajuntament. El taller començarà abans del 31 de desembre 2019, segons ha confirmat la Regidora de Formació i Ocupació d’Ondara, Mar Chesa, qui ha explicat que «l’objectiu és la millora de la qualificació professional de la persona beneficiària, i alhora afavorir l’aprenentatge d’un ofici que facilite la seua inserció laboral»

Les persones seleccionades participaran durant 1 any en aquest taller d’ocupació, en el que rebran la formació de dos certificats de professionalitat: Nivell 1 (Activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes) i Nivell 2 (Repoblacions forestals i tractaments silvícoles). Les persones contractades realitzaran diferents labors al parc públic Segària.

Els alumnes destinataris del programa hauran de complir els requisits mínims següents: tindre 25 anys o més, ser desocupat, és a dir persona demandant d’ocupació no empleada, registrada en el Labora, i complir els requisits establerts en la normativa d’aplicació per a formalitzar un contracte per a la formació i l’aprenentatge. Tindran la consideració de col·lectius prioritaris: dones, en especial víctimes de violència de gènere; persones amb discapacitat; persones en situació de risc/exclusió social; persones majors de 55 anys; persones amb baixa qualificació i persones en atur de llarga durada.

taller segaria arxiu (2) taller segaria arxiu (1)

* Fotos arxiu – Taller d’Ocupació a Segària en gener 2019 *

Publicado en Actualitat, AFIC.