ONDARA CELEBRA LA SEUA 9a CURSA SANT SILVESTRE SOLIDÀRIA A FAVOR DE LA RESIDÈNCIA EL DIVENDRES 27 DE DESEMBRE 2019

La Regidoria d’Esports i el Club d’Atletisme d’Ondara organitzen aquesta carrera per acomiadar l’any, destacant novament el seu vessant solidari en favor de la Residència d’Ondara

Ondara, 28.11.19. Ondara celebrarà per novè any consecutiu una Cursa Sant Silvestre de 4 quilòmetres per acomiadar l’any d’una forma sana i divertida; una carrera en què els participants podran córrer disfressats. Igual que en les tres últimes edicions, serà una prova solidària, la recaptació de la qual es destinarà a la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara. Per a això, la inscripció en la cursa tindrà un preu de 3 euros, segons han donat a conèixer en la presentació de la Sant Silvestre l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa; la directora de la Residència, Paqui Ferrando; i el representant del Club d’Atletisme d’Ondara, Pep Giner.

presentacio sant silvestre

La 9a Cursa Sant Silvestre Solidària d’Ondara se celebrarà el divendres 27 de desembre de 2019. Es donaran premis als participants que porten les millors disfresses. També es premiarà als tres primers classificats femení i masculí. Com a novetat enguany, es realitzarà un sorteig entre els pre-inscrits al web d’un sopar per a 2 persones (el local encara per determinar) i sempre, com a condició: que participen disfressats. També s’amplien en aquesta edició els premis a 4rt i 5è participants (els premis seran una cistella amb productes de la Carnisseria Ca Paquitina).

L’eixida serà a les 20 hores des del Prado, i des d’allí els participants recorreran 4 quilòmetres pel nucli urbà, fins a arribar novament a la meta al Prado. Les inscripcions es podran efectuar en www.somesport.com . Els dorsals es podran arreplegar una hora abans de la prova en el punt d’eixida, moment en què es realitzarà el donatiu de 3 euros. La recaptació obtinguda per la participació en la carrera es destinarà al 100% a la Residència d’Ondara. La Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha fet una crida a la participació ciutadana en aquest esdeveniment. Després de la cursa, hi haurà una xocolatada popular per a tots els participants.

La 9a Cursa Sant Silvestre d’Ondara està organitzada per la Regidoria d’Esports i el Club d’Atletisme d’Ondara, amb la col·laboració de Protecció Civil, Policia Local, i Ondara Custom Club, així com de diversos negocis col·laboradors.

Sant Silvestre 2019 cartell

Publicado en Actualitat, Esports.