EL CONJUNT INFANTIL D’ONDARA, CAMPIÓ DE LA LLIGA INTERCLUB DE GIMNÀSTICA RÍTMICA 2019

conjunt infantil campio interclub (5) conjunt infantil campio interclub (6)

Ondara, 25.11.19. El passat dissabte 23 de novembre es va celebrar a Alacant la tercera i última fase de la Lliga Provincial d’Interclub. Les 5 gimnastes de l’Escola Municipal de Rítmica d’Ondara (que està coordinada per Alícia Ivars) es van tornar a proclamar campiones en la 3a fase, en la categoria infantil de 5 cèrcols, i per tant, són les Campiones de la Lliga Provincial d’Interclub en la categoria infantil.

conjunt infantil campio interclub (3)conjunt infantil campio interclub (4)

Les representants d’Ondara van ser: Emma Almiñana, Alma Llobell, Aina Server, Mireia Pons i Paula Vives, totes elles formen el conjunt infantil. Aquesta vegada, van aconseguir realitzar els dos exercicis sense cap errada, demostrant que sí és possible i com a conseqüència van tancar una temporada plena de molts èxits i sobretot de feina ben feta.

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a les gimnastes ondarenques i a les seues entrenadores per aquest gran èxit.

conjunt infantil campio interclub (1)conjunt infantil campio interclub (2)

Publicado en Actualitat, Esports.