GRAN ASSISTÈNCIA A LA DEGUSTACIÓ GASTRONÒMICA EN EL PRADO, LA XVI MATINAL MOTERA I LA CONCENTRACIÓ DE VEHICLES CLÀSSICS DEL TERCER I ÚLTIM CAP DE SETMANA DE LA FIRA DE FIRES d’ONDARA 2019

Ahir diumenge van acudir unes 2.000 motos i 150 vehicles clàssics

Ondara, 25.11.19. Ahir diumenge es va celebrar el tercer cap de setmana la fira de Fires 2019, organitzada per l’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica. En aquesta ocasió, aquest últim cap de setmana de fira ha estat protagonitzat aquest diumenge 24 de novembre per la XVI Matinal Motera (organitzada per Ondara Custom Club), la XVI Concentració de Vehicles clàssics i la Degustació Gastronòmica al Prado. A més, aquest últim cap de setmana va continuar la fira d’atraccions i el trenet.

gent en fira

Per la Degustació Gastronòmica al Prado van passar ahir diumenge 24 de novembre molts veïns d’Ondara i de la resta de la comarca, que van acudir a gaudir dels plats i tapes més saboroses dels estands participants; Ca Paquitina (Ondara), “Al Teu Gust-Menjar per emportar” (Ondara); la Coqueria-Mossets Artesans (Orba), Forn del Cristo (Sueca), Carnisseria Fina (Sueca), Pastisseria Victòria (Ondara), i Rebost de Mari (Ondara). Van ser centenars de persones les que van provar les tapes de la degustació; a primera hora, sobretot els participants en la matinal motera per a esmorzar, i a l’hora del dinar, moltes famílies d’Ondara i de la comarca.

corporacio fira gastronomica (1)corporacio fira gastronomica (2) corporacio fira gastronomica (3)corporacio fira gastronomica (4) corporacio fira gastronomica (5)corporacio fira gastronomica (6) corporacio fira gastronomica (7)corporacio fira gastronomica (8)

L’Alcalde d’Ondara i responsable de Promoció Econòmica, José Ramiro, i membres de la corporació municipal, van realitzar en el matí d’ahir diumenge la visita al Prado, i van agrair la seua participació als restauradors que han tingut presència en l’esdeveniment. A més, José Ramiro ha agraït a l’Ondara Custom Club l’organització de la Matinal Motera i dels concerts i actuacions que s’han oferit al llarg del cap de setmana a l’escenari muntat al costat del Prado, que han tingut una gran acollida per part del públic.

La 16a edició de la Matinal Motera va tenir lloc ahir, organitzada per l’Ajuntament d’Ondara i l’Ondara Custom Club. Van acudir a la Matinal Motera unes 2.000 motos que van estar aparcades en l’avinguda Doctor Fleming i els carrers adjacents.

matinal motera (2)matinal motera (3)

Els moters van acudir a Ondara, de forma escalonada al llarg de tot el matí, procedents de tota la Comunitat Valenciana, i inclús de fora. A més, des d’Ondara Custom Club van organitzar diversos concerts durant el dissabte i el diumenge, a l’escenari annex al Prado, que van comptar amb molta participació i que van ambientar musicalment la matinal motera, amb les actuacions d’Estropejats i Mc Lucas (el dissabte a la vesprada i nit, per a commemorar l’aniversari del club) i Perversió i Marcos Elvis (ahir diumenge al matí i al migdia).

matinal motera (1) IMG_6116

matinal motera (4) matinal motera (5)

Des de l’Ondara Custom Club han volgut agrair a tots els assistents la seua presència, així com a la corporació municipal d’Ondara per la seua col·laboració en l’organització d’aquesta concentració. D’altra banda, ahir es va poder contemplar també la XVI Concentració de Vehicles Clàssics, que es va desenvolupar, igual que l’any passat, a l’Avinguda d’Alacant. En aquesta concentració van participar 150 vehicles clàssics i motocicletes, provinents de tots els punts de la Comunitat.

btr

L’Alcalde, José Ramiro, ha volgut agrair tot el treball realitzat per part de totes les persones que han col·laborat en la Matinal Motera i en la Concentració de Vehicles, així com de la Policia Local, Protecció Civil, brigades municipals i resta de treballadors de l’Ajuntament d’Ondara. En la seua valoració de l’esdeveniment, ha destacat que aquest tercer cap de setmana de fira ha sigut molt positiu, atès que el bon temps ha acompanyat i molta gent ha pogut gaudir de la degustació gastronòmica, de les motos i dels vehicles clàssics, amb un gran ambient al Prado i uns concerts plens de públic. Respecte a la valoració global de la Fira de Fires 2019, José Ramiro ha destacat que “s’ha notat un increment visitants a la fira de fires d’Ondara, en el còmput global”, i que “Ondara ha tingut més visitants, consolidant-se com un referent al novembre quant a les fires i la venda de productes i serveis; a més, la fira comarcal es consolida després de 5 anys, i la matinal motera ha tingut molta participació”.

Més fotos:

https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=2774446225908801

Publicado en Actualitat, Ajuntament.