DES DEL 26 DE NOVEMBRE, ONDARA CANVIA EL SENTIT DE CIRCULACIÓ EN DIVERSOS CARRERS PER A MILLORAR LA SEGURETAT VIÀRIA EN L’ENTORN DE L’AV. D’ALACANT

senyalitzacio tossals_01

Ondara, 25.11.19. A partir de demà dimarts 26 de novembre, i a fi de millorar la seguretat viària, des de l’Ajuntament d’Ondara es posarà en marxa una modificació en els sentits de circulació d’uns quants carrers, ubicats en l’entorn de l’Avinguda d’Alacant i zones adjacents, segons ha explicat l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, in situ en la zona, on ha estat acompanyat pel Regidor de Mobilitat Urbana, Francesc Giner, i pel cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano. Aquesta mesura per a millorar la circulació en el nucli urbà es pren arran dels informes de mobilitat urbana i de seguretat, realitzats pel departament tècnic municipal i pel departament de policia local.

CANVI DIRECCIO (1)

Segons ha explicat l’Alcalde, José Ramiro, després de les obres realitzades en l’Avinguda d’Alacant (sufragades per l’IVACE), es va comprovar que moltes vegades, es cometien infraccions de circulació, circulant per l’Avinguda d’Alacant i carrers adjacents. Per aquest motiu, i després dels estudis realitzats, s’ha concretat que a partir del 26 de novembre tots els carrers perpendiculars a les rotondes de l’Avinguda d’Alacant tindran doble direcció d’entrada i eixida per a afavorir l’accessibilitat; mentre que els carrers que no creuen les rotondes, seran únicament d’una direcció. El carrer Gonzalo Ortolà (entre Avinguda d’Alacant i carrer Constitució) serà d’una única direcció, cap a fora del poble. El carrer Constitució entre Sanchis Guarner i Gonzalo Ortolà, també tindrà una direcció única, en aquest cas, cap a dins del poble (nord). I el carrer Luis Buñuel romandrà de doble direcció.

D’altra banda, es prohibirà l’accés de camions de gran tonatge (3,5 tones) en el carrer Botànic Cavanilles, fins al carrer Serra de Bèrnia (només hi haurà doble direcció en Serra de Bèrnia). A més, s’implantarà una direcció única en els vials on hi ha vivendes. Així, seran de direcció única els carrers Montgó i Serra de Mariola en direcció cap a Botànic Cavanilles.

CANVI DIRECCIO (2)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.