CRÒNIQUES ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 16 NOVEMBRE 2019

IMG-20191117-WA0006IMG-20191117-WA0007 IMG-20191117-WA0008IMG-20191117-WA0005

 IMG-20191117-WA0004

PREBENJAMINS

El bàsquet prebenjamí, dirigit per Alba Costa, aquest diumenge 17 de novembre, va ser el seu primer debut, I trobada de bàsquet prebenjamí en Pego, la segona 2ª serà en Ondara el dia 22 desembre.

A les 10h el primer partit, van participar El Verger, Pego, Calp, Xàbia i Ondara

El nostres jugador van estar espectaculars, animats per pares i familiars va ser una jornada molt agraïda.

Bon començament per aquest i endavant…

BENJAMINS

BENISSA “A” 22 -28 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

L’equip benjamí jugà un bon partit a Benissa qué li permeté estrenar el seu caseller de victòries. Els ondarencs milloraren molt en la seua defensa respecte als partits anteriors i a més estigueren més encertats en el tir arribant a encertar fins a 4 triples.

El partit estigué molt igualat en tot moment peròels nostres s’imposaren clarament al 4t i 6é període i amb la victòria arribà una celebració ben merescuda.

IMG-20191116-WA0005IMG-20191116-WA0006

IMG-20191116-WA0007

ALEVÍ FEMENÍ

DÉNIA 45-37 EEM ONDARA

Aquest cap de setmana les alevines es van desplaçar a la veïna localitat de Dénia per disputar el partit de la lligueta IR. El partit va començar molt disputat fent un parcial en el primer quart de 2-2. El segon quart va ser una altra història on ambdos equips van fer un joc ben bo tant en defensa com en atac. El partit no es va decidir fins els últims minuts on les nostres alevines no van tindre molta sort en atac i les locals feren un joc molt encertat. Aquest partit va demostrar que les nostres alevines poden disputar i lluitar davant qualsevol equip la victòria. Bona millora en defensa on les jugadores més noves van demostrar tot el que van aprenent. Ànim equip i sempre avant!.

ALEVÍ MASCULÍ

CD. PAIDOS DÉNIA 20 – 60 EEM ONDARA

DENIA BASQUET (09) 48 – 61 EEM ONDARA

Doble jornada per al nostre aleví, disputant els dos partits a Dénia, el primer d’ells el dissabte 16 i el segon partit el dilluns 18.

Del primer partit podem destacar el treball tant defensiu com ofensiu dels nostres jugadors, que van aconseguir anotar tots els jugadors de l’equip.

De la segona trobada podem destacar la igualtat que va haver-hi fins al quint quart, en el que anàvem empat a 45 punts. El sext quart pareixia un altre partit ja que els nostres jugadors van eixir molt actius en defensa, robant molts balons i aconseguint canastes en contraatac, fent un parcial de 3 a 16, la qual cosa va fer que aconseguírem la tan merescuda victòria.

INFANTIL MASCULÍ

CB PEGO 42 – 43 EEM ONDARA

Gran partit de lliga el disputat ahir dimarts 19 en la pista del CB Pego. Partit molt igualat durant tota la primera part que a causa del poc encert en els tirs lliures fa que en el quint quart, se’ns vagen de 10 punts de diferència. Un bon treball en defensa va fer que en els dos últims quarts només encaixàrem 3 punts. A falta de 12 segons per al final del partit perdíem d’1 punt i teníem un últim atac a favor, que fallem en el primer intent, però després d’un bon rebot que va permetre fer la cistella per a emportar-nos el partit.

INFANTIL MASCULÍ A

DÉNIA BASQUET 25-66 EEM ONDARA

Partit sense massa història el jugat diumenge de matí a Dénia. Els nostres des de l’inici de partit varen demostrar ser molt superiors a l’equip rival en totes les facetes del joc i amb els dos primers quarts ja deixaren pràcticament sentenciat el partit. Només alguns moments de distracció en defensa pel contagi del rival va fer que els locals anotaren fàcil. Continuem treballant en aquesta línia i reforçant conceptes de joc per continuar creixent com a equip.

CADET FEMENÍ B

EEM ONDARA 40 – 0 EEM GATA

Les nostres xiques aconseguiren una altra victoria contra el Gata on treballaren el sistema d’atac i noves defenses. La propera setmana jugaran contra el Calp en el seu pavelló on esperem puguen aconseguir una altra victoria.

CADET FEMENÍ A

EMM ONDARA 37 – 57 CB DÉNIA

Les nostres cadets del equip A no van poder amb un Denia molt treballat. A pesar d’haver millorat en resultat i en joc, el conjunt dianense va rematar l’encontre en els dos últims períodes de joc i així mantenen la seua condició d’invictes.

JUNIOR MASCULÍ

C.B. ALACANT 31- 48 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Els juniors matinaren el diumenge per viatjar fins Alacant on disputaren un partit molt complicat en una pista exterior, molt de fred i fortes ventades que dificultaven el joc. Tot i això l’equip començà molt concentrat i s’endugueren el primer període 4-16. Tot pareixia indicar que el partit no tindria cap complicació però al segon i tercer període els alacantins plantaren cara i unit a una major relaxació en defensa i el poc encert en atac dels nostres, s’emportaren els 2 següents quarts per 13-7 i 8-7 deixant un tanteig ajustat i tot per resoldre.

Als últims 10 minuts, els ondarencs tornaren al seu nivell defensiu furtant molts balons i milloraren molt l’atac, sentenciant el quart amb un 6-18 i portant la sisena victòria de la temporada cap a Onadara.

Jugaren i anotaren: Andreu, Alberto 2, Joan Soler, Genís 9, Pau 10, Vicente 4,, Arturo, Adrian 12, Rubén 6, Joan Crespo i Sergi 5.

IMG-20191117-WA0001IMG-20191117-WA0000

Publicado en Esports.