CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA – PREBENJAMÍ B – JORNADA 16 NOVEMBRE 2019

WhatsApp Image 2019-11-20 at 12.59.22

 

Aquest dissabte a les 10:30 es va poder disfrutar d’un gran partit disputat entre els mes menuts de l’escola d’Ondara, el prebenjamí B1 dirigit per Inma, Paula i Jaume amb el prebenjamí de Xàbia. Partit molt igualat, cosa que no es habitual en aquestes categories, on els dos es tenien molt de respecte, però que un major domini per part dels ondarencs que no tenia cap recompensa va ser la tònica de la primera part. Però una jugada de corner, ja a la segona part, va tenir com a conseqüència un golaç del querubí Hugo, que amb un tir de fora l’àrea va situar el baló al segon pal on el porter de Xàbia no va poder fer res per aturar-lo.

Però l’alegria va durar poc, ja que l’equip de Xàbia tenia molt de perill en les línies del davant, i una contra als cinc minuts va facilitar l’empat, però ja en els últims instants, un gol em pròpia va donar la victòria final als nostres, en un partit molt igualat.

Publicado en Esports.