LA SELECCIÓ ESPANYOLA SUB 19 FEMENINA DE FUTBOL SALA GUANYA PORTUGAL EN UN PARTIT AMISTÓS DISPUTAT A ONDARA

Ondara, 21.11.19. El Pavelló Municipal d’Ondara es va omplir ahir per a vore el partit entre Espanya i Portugal. Les dos seleccions van oferir un gran espectacle i el resultat final va ser de 3 a 1 per a les espanyoles. La selecció espanyola sub 19 femenina de futbol sala va escollir Ibi i Ondara per a celebrar dos partits amistosos contra Portugal, una de les grans potències d’este esport junt amb les espanyoles.

IMG-20191121-WA0005IMG-20191121-WA0006 IMG-20191121-WA0009IMG-20191121-WA0012

El partit jugat al Pavelló Municipal d’Ondara va ser molt intens i igualat. Les portugueses es van avançar al poc de començar l’encontre amb gol de Joana Pereira. Semblava que Espanya necessitava aquest entrebanc per a reaccionar, per a començar a fer el seu joc. I així va ser perquè en pocs minuts, les espanyoles no només van empatar amb gol de Laura Córdoba sinó que van vindre dos gols més, un de Daniela Salvat i l’altre d’Alejandra Rochel, aquest últim un autèntic golàs.

Tots els gols es van marcar en la primera part. En el segon període Portugal va apretar per a empatar i, de fet, va tindre clares ocasions per a aconseguir-ho, però la pilota no va voler entrar. Espanya es va dedicar a mantindre el resultat de 3 a 1 amb algun que altre contracolp. Després dels 40 minuts, Espanya va aconseguir una victòria important (3-1) ja que, malgrat que siga un partit amistós, serveix per a que Clàudia Pons, seleccionadora nacional, puga vore l’evolució de certes jugadores que després poden disputar amb Espanya els Jocs Olímpics de Tòkio que se celebraran el pròxim any.

Tant les jugadores espanyoles com portugueses van agrair el suport del nombrós públic que va omplir el Pavelló Municipal d’Ondara. Les dos seleccions es van trobar amb un gran ambient i també amb l’actuació de la batucada Ondarattack que va actuar tant a l’inici com al descans del partit.

Aquest partit ha comptat amb el suport i recolzament de l’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la seua Regidoria d’Esports, que dirigeix Mar Chesa. Des de l’Ajuntament s’ha facilitat i propiciat la celebració d’aquesta important trobada esportiva d’àmbit internacional, que ha comptat amb una gran participació de públic, d’Ondara i de la comarca, amb més de 500 persones, tenint el pavelló d’Ondara l’aforament complet ahir, segons ha confirmat l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro. Des de l’Ajuntament d’Ondara es van distribuir invitacions gratuïtes per a facilitar l’assistència dels membres de les escoles esportives municipals, associacions i clubs locals, perquè pogueren gaudir d’una trobada de primera categoria.

* Aquestes fotos  són cortesia de SOM ESPORT *: 

Parti_Seleccio_Espanya_Futsal_Sub19_0062Parti_Seleccio_Espanya_Futsal_Sub19_0066

Parti_Seleccio_Espanya_Futsal_Sub19_0099Parti_Seleccio_Espanya_Futsal_Sub19_0127

Parti_Seleccio_Espanya_Futsal_Sub19_0122Parti_Seleccio_Espanya_Futsal_Sub19_0145

Parti_Seleccio_Espanya_Futsal_Sub19_0134Parti_Seleccio_Espanya_Futsal_Sub19_0137

Parti_Seleccio_Espanya_Futsal_Sub19_0139Parti_Seleccio_Espanya_Futsal_Sub19_0142

Parti_Seleccio_Espanya_Futsal_Sub19_0146Parti_Seleccio_Espanya_Futsal_Sub19_0152 Parti_Seleccio_Espanya_Futsal_Sub19_0155 Parti_Seleccio_Espanya_Futsal_Sub19_0158

Publicado en Actualitat, Esports.