EL CONJUNT INFANTIL D’ONDARA, CAMPIÓ DE LA 2a FASE DE LA LLIGA INTERCLUB DE GIMNÀSTICA RÍTMICA CELEBRADA EL DIUMENGE A ONDARA

image4 image3

Ondara, 19.11.19. El passat diumenge 17 de novembre es va celebrar al Pavelló Municipal d’Ondara la segona fase de la Lliga Interclub, que va estar organitzada per les mares de les gimnastes, l’equip tècnic d’entrenadores i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara.

Va ser tot un èxit, on les 5 gimnastes d’Ondara es van tornar a proclamar campiones en la categoria infantil de 5 cèrcols. Les representants d’Ondara van ser: Emma Almiñana, Alma Llobell, Aina Server, Mireia Pons i Paula Vives, totes elles formen el conjunt infantil.

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a les gimnastes ondarenques i a les seues entrenadores per aquest nou èxit de la temporada.

Ara els queda una setmana de treball dur, atès que el pròxim dissabte serà l’última fase d’aquesta lliga que se celebrarà a Alacant pel club Montemar.

image1 image0

 

image2

Publicado en Actualitat, Esports.