ONDARA CELEBRA EL SEU TERCER CAP DE SETMANA DE LA FIRA DE FIRES 2019 AMB LA MATINAL MOTERA, LA DEGUSTACIÓ GASTRONÒMICA AL PRADO, LA CONCENTRACIÓ DE VEHICLES CLÀSSICS I LA FIRA D’ATRACCIONS

cartell 3er cap de setmana fira 2019

La Matinal Motera, organitzada per l’Ondara Custom Club, mostrarà una gran exhibició de motos el diumenge 24 de novembre a l’Avinguda Doctor Fleming i carrers adjacents

Ondara, 19.11.19. Per a culminar un mes de novembre dedicat als esdeveniments firals dins de la XXXIV Fira de Fires Ondara 2019, aquest tercer cap de setmana (23 i 24 de novembre) el protagonisme recaurà en la Matinal Motera, la Degustació Gastronòmica al Prado, la Concentració de Vehicles Clàssics, i la Fira d’Atraccions, segons ha recordat l’Alcalde d’Ondara i responsable del departament de Turisme i Promoció Econòmica, José Ramiro.

matinal motera

La XVI Matinal Motera d’Ondara tindrà lloc el dissabte 23, amb els concerts vespertins a l’escenari ubicat en la part posterior del Prado, i el diumenge 24 al matí, amb la gran concentració motera organitzada per l’Ondara Custom Club. La XVI Matinal Motera se celebrarà a l’Avinguda Doctor Fleming i carrers adjacents (en la mateixa ubicació de l’any passat), mentre que la XVI Concentració de Vehicles Clàssics tindrà lloc a l’Avinguda d’Alacant (inscripcions de 9 a 10 hores, limitades a 100 cotxes i 30 motos). El trenet servirà per a vertebrar ambdós esdeveniments.

XVI-CONCENTRACIO-COTXES-ANTICS-ONDARA

Respecte a la XVI Matinal Motera, organitzada per l’Ondara Custom Club, el dissabte 23 de novembre es commemorarà el 15 aniversari de l’agrupació motera local, i per a això hi haurà sopar al Prado, concerts vespertins a l’escenari de la part posterior del Prado (amb dos grups de rock en directe: Estropejats i Mc Lucas), i servei de barra amb beguda i menjar a preus populars, a càrrec de la Comissió Soledat 2020. El diumenge 24 de novembre, la Matinal Motera començarà a les 9 hores amb l’obertura de les inscripcions. L’esmorzar es realitzarà al Prado (en la degustació gastronòmica), i també s’oferirà l’aperitiu gambero als participants. Hi haurà lliurament de trofeus i les actuacions en directe de Perversió i Marcos Elvis. Els participants en la XVI matinal motera rebran també la seua camiseta commemorativa, disseny de l’estudi de tatuatges “Old Dog”.

La “Degustació Gastronòmica al Prado” (diumenge 24 de novembre) completarà la programació de l’últim diumenge de fira, amb degustacions gastronòmiques a càrrec dels estands participants dins del Prado: Ca Paquitina (Ondara), “Al Teu Gust-Menjar per emportar” (Ondara); la Coqueria-Mossets Artesans (Orba), Forn del Cristo (Sueca), Carnicería Fina (Sueca), Pastisseria Victòria (Ondara), i Rebost de Mari (Ondara). Com en anys anteriors, es podran adquirir els tiquets de 5 consumicions per 6 euros.

A més, aquest últim cap de setmana, continuarà instal·lada la fira d’atraccions, i “trenet” efectuarà una ruta circular pel nucli urbà d’Ondara, traslladant als visitants per a crear ambientació. Amb motiu de la Matinal Motera, la parada del trenet turístic es trasllada al carrer Pintor Segrelles, mantenint-se el mateix recorregut que els anteriors caps de setmana.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.