L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA D’ONDARA COMPTA AQUESTA TEMPORADA 2019-2020 AMB 140 INTEGRANTS

entrenadores amb regidora i alcalde escola gimnastica

El divendres va tindre lloc la presentació dels equips de l’escola de gimnàstica rítmica al pavelló municipal

Ondara, 18.11.19. Divendres passat 15 de novembre va ser presentada oficialment l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara temporada 2019-2020; una escola que compta aquest nou curs amb 140 participants en les diferents categories: 15 en babys de 2014, 15 en prebenjamí de 2013, 20 en benjamí 2012, 16 en benjamí de 2011, 16 en aleví de 2010, 14 en aleví de 2009, 27 en infantil de 2008, 11 en infantil de 2007, i 16 en cadet i júnior. L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica està coordinada per Alícia Ivars i compta amb Alba Fornés, Nerea Fornés, Sandra Gamero, Irene Estévez, Mar Riera i Natalia Cholbi com a entrenadores.

presentacions equips gimnastica (3)presentacions equips gimnastica (6) presentacions equips gimnastica (8)presentacions equips gimnastica (11) presentacions equips gimnastica (14)presentacions equips gimnastica (16) presentacions equips gimnastica (20)presentacions equips gimnastica (21) presentacions equips gimnastica (22)

La presentació va tindre lloc al Pavelló Municipal, en un acte organitzat per la Regidoria d’Esports d’Ondara, i celebrat en presència de les famílies, que va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i de la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, Mar Chesa

La presentació de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara va començar amb vistoses exhibicions; una del conjunt Interclub de l’Escola d’Ondara, una altra del conjunt federat de Xàbia (en què competeixen exalumnes de l’escola d’Ondara); i una vistosa actuació de les monitores de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara.

Després de les exhibicions, van ser presentats tots/totes els/les integrants de l’escola, des dels més menuts als més majors. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, els ha desitjat molta sort a tots i totes aquesta temporada, i que gaudisquen practicant aquest esport. A més, ha agraït a les famílies la seua confiança en les Escoles Esportives Municipals d’Ondara.

Més fotos presentació:

https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=2758005647552859

Publicado en Actualitat, Esports.