COMUNICAT POLICIA LOCAL D’ONDARA – 3er CAP DE SETMANA FIRA D’ONDARA (23-24 novembre 2019) – MATINAL MOTERA, CONCENTRACIÓ VEHICLES CLÀSSICS

MATINAL MOTERA

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que, amb motiu de la celebració de la Matinal Motera el proper diumenge 24 de novembre, no es podrà estacionar als carrers on s’ubicaran les motos.

D’una banda, des de les 22:00h del dissabte 23 de novembre estarà prohibit l’estacionament als carrers Segària, Mestra Joaquina Gavilà, Verge de la Soledat i Doctor Barraquer; d’altra banda, als carrers Av Dr Fleming i Blasco Ibàñez estarà prohibit l’estacionament des de les 06:00h del diumenge 24.

Així mateix, el trànsit de vehicles pels esmentats carrers quedarà restringit durant la celebració de la matinal i fins la finalització de la mateixa.

EXPOSICIÓ DE VEHICLES ANTICS

Igualment s’informa que, amb motiu de l’exposició de vehicles clàssics, el proper diumenge 24 de novembre, des de les 07:00h del dissabte 23 de novembre estarà prohibit l’estacionament a l’Avinguda d’Alacant, des de la rotonda fins l’encreuament amb el carrer Pintor Murillo.

BUS TURÍSTIC

Recordar, finalment, que, amb motiu de la Matinal Motera, la parada del trenet turístic es trasllada al C/ Pintor Segrelles, mantenint-se el mateix recorregut que els anteriors caps de setmana.

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

Publicado en Ajuntament.