LA XXXIV FIRA DE MOSTRES I COMPRES D’ONDARA 2019 DEMOSTRA EL POTENCIAL DEL COMERÇ LOCAL I COMARCAL

Més de 40 expositors van mostrar els seus productes i serveis al públic de tota la comarca ; el Mercat Medieval va tindre una gran ambientació; i es va recuperar la Fira d’Animals a la Plaça de Bous

Ondara, 18.11.19. Ondara ha viscut aquest cap de setmana la celebració de la XXXIV Fira de Mostres i Comerç, dins de la Fira de Fires d’Ondara 2019, organitzada per la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica d’Ondara. També han continuat la fira d’Atraccions. El Mercat Medieval va tindre una gran ambientació durant tot el cap de setmana, en el que es va recuperar com a novetat la tradicional Fira d’Animals a la Plaça de Bous.

fira animals (2)fira mostres

gent en fira mostres (1)gent en fira mostres (2)

IMG_6042

L’Alcalde d’Ondara i responsable de Promoció Econòmica i Comerç, José Ramiro; membres de la corporació municipal i representants d’associacions locals, van inaugurar el dissabte la XXXIV Fira de Mostres i Compres, amb els parlaments a càrrec de l’Alcalde i de la Presidenta de l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara, Inma Peiró. A continuació, la comitiva va visitar els estands muntats pels expositors en el Prado, i posteriorment, van realitzar la visita al vistós Mercat Medieval.

inauguracio fira mostres (1) visita corporacio (5)

José Ramiro va afirmar que la Fira “és una mostra del potencial comercial que té Ondara” i va agrair la presència de tots els negocis que han participat en la Fira de Mostres i Compres, en el cap de setmana de “fira forta” d’Ondara. Va indicar que en la fira s’ha pogut gaudir de totes les novetats i serveis d’empreses d’Ondara i de la comarca, i va recalcar que el Prado va quedant-se menut, perquè “cada any més comerços i empreses volen vindre, en saber que aquesta fira de mostres al Prado és un gran potencial de visitants”. Va aprofitar per a agrair a l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara l’esforç per tornar a portar la fira d’animals a la plaça de bous, després de 4 anys, i també va voler donar les gràcies a tots els treballadors que fan possible la fira. L’Alcalde va destacar la labor d’ACO, l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara, “pel que fan dia a dia pel poble d’Ondara: el comerç local i de proximitat són gran part del que «fa poble», amb el seu tracte especial”, i per això, va agrair a ACO “el que fa tots els dies de l’any”.

inauguracio fira mostres (2) inauguracio fira mostres (3)

Per la seua banda, la presidenta d’ACO, Inma Peiró, va agrair que l’Ajuntament “deixe un espai als comerciants i ens done facilitats per a muntar aquesta fira”; va animar al públic a visitar la fira aquest cap de setmana, i va aprofitar per a recordar que ACO comença ara la seua campanya de Nadal. Inma Peiró va recordar que fa a penes dos mesos que exerceix com a presidenta de l’Associació, amb ajuda de la junta directiva, i va aprofitar per a animar als negocis locals que encara no són d’ACO, perquè formen part d’aquesta associació. Des de l’Associació es va promocionar la campanya nadalenca d’ACO, que enguany sortejarà un premi de mil euros per a consumir en els comerços associats, i també es van a sortejar dues cistelles de productes de negocis ACO.

L’edifici del Prado va tornar a acollir amb èxit el cap de setmana la 34a edició Fira de Mostres i Compres, que va comptar amb la participació de més de 40 expositors, entre comerços i empreses locals, i també algunes comarcals. Aquesta mostra va servir perquè els comerciants d’Ondara donaren eixida als seus estocs, oferiren atractives ofertes als clients, i presentaren les seues novetats quant a productes i serveis. El públic va respondre satisfactòriament davant d’aquestes propostes al llarg del cap de setmana. Les empreses i comerços que van participar van ser els següents: JFM, Màxima Bikes, Monverd, Carnisseria Alberto Picó, Luansa, Mobles Ortolá, Motos Mahiques, Gala’s, Passicos, Calçats Dora, Mobles Escrivá, Autoescola Ondara, Mes de mil viatges, Kobold, El desván de Aitana – Coco kids, Aquarica, Coqueta Moda Infantil, Clínica Levante Ondara, Frutos secos La Marina, Maika Regals, Coletas Kids fashion & complements, Comersintex, Tomás treballs de pintura, Cortines Estarca, Marina Digital, FarmaOndara, Upi Ondara Informàtica, Mireia Costa, Toni Ortolá Ratlla a Ratlla i Special Bodas (un empresa creada a Ondara que aglutina a 14 negocis del sector d’esdeveniments, i que va instal·lar com a novetat una carpa exterior de 100 m², en la que es mostraven tot tipus de productes i serveis relacionats; des de vestits per als esdeveniments, fins a pastes, joieria, sessions fotogràfiques o viatges, entre altres).

Més fotos fira:

https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=2757797927573631

visita corporacio (6)visita corporacio (7)

visita corporacio (8)visita corporacio (9)

visita corporacio (1)visita corporacio (2)visita corporacio (3)visita corporacio (4)

visita corporacio (10)

D’altra banda, el Mercat Medieval es va instal·lar el dissabte 16 i diumenge 17 de novembre, entre el Prado i la Plaça de Bous, en l’Avinguda General Bosch, i en plaça Vicent Andrés Estellés, i va comptar amb una animació especial, personatges (xanques, orcs, elfs…), espectacles i atraccions medievals, així com parades de venda de productes d’artesania, menjar i beguda, taverna i activitats infantils; amb una infinitat de propostes per a tots els públics.

Quant a la Fira d’Animals, es va ubicar a la plaça de bous, on es van poder observar i també comprar tot tipus d’equins, així com cabres i aus. Una fira que enguany s’ha reprès, després de diverses edicions sense aquest esdeveniment, que ha sigut organitzat per l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara.

canfalifira animals (1)

Aquest cap de setmana va continuar la fira d’atraccions, i el “trenet” va efectuar una ruta circular pel nucli urbà d’Ondara. Entre l’animació de la fira, també va destacar la participació de la Unió Musical d’Ondara amb motiu de la festivitat de Santa Cecília; que ahir diumenge, va realitzar la cercavila de la UMO per la fira. La Comissió de la Soledat 2020 i Comissió del Crist 2020 també van estar presents en la fira, amb les seues parades de venda de dolços i salats instal·lades en l’exterior del Prado.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.