ELS DIES 16-17 DE NOVEMBRE SE CELEBRA LA XXXIV FIRA DE MOSTRES I COMPRES; EL MERCAT MEDIEVAL, LA FIRA d’ATRACCIONS I LA FIRA D’ANIMALS, DINS DE LA FIRA DE FIRES d’ONDARA 2019

  • Una trentena d’empreses locals i comarcals mostraran els seus productes i serveis al Prado, dins de la Fira de Mostres

  • El Mercat Medieval s’instal·larà entre el Prado i la Plaça de Bous; i es recupera la Fira d’Animals a la Plaça de Bous

cartell fira segon cap de setmana

Ondara, 13.11.19. Ondara està immersa en la programació de la XXXIV Fira de Fires 2019 “La Fira de Fires des de 1690”, que s’està celebrant de 9 al 24 de novembre, organitzada per la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix l’Alcalde, José Ramiro. Aquest segon cap de setmana firal (16 i 17 de novembre) estarà dedicat a la XXXIV Fira de Mostres i Compres (al Prado); el Mercat Medieval (Av. General Bosch), la Fira d’atraccions, i com a novetat d’aquest 2019, es recupera la Fira d’Animals, que se celebrarà a la Plaça de Bous, organitzada per l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara.

fira animals

Els dies 16 i 17 de novembre tindrà lloc la 34a edició de la Fira de Mostres i Compres. Un esdeveniment en què els comerços i empreses locals, i també algunes comarcals, oferiran una mostra de les seues ofertes en productes i serveis, amb preus especials de fira. Aquesta fira compta amb una gran presència de negocis associats a l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara, ACO. Des de l’Associació s’aprofita la fira de novembre per a promocionar la campanya nadalenca d’ACO, que enguany sortejarà un premi de mil euros per a consumir en els comerços associats, i també se sortejaran dues cistelles de productes de negocis ACO.

En aquesta XXXIV edició de la Fira de Mostres i Compres hi ha confirmada l’assistència 31 expositors, amb estands dins i també a l’exterior del Prado, són els següents: JFM, Màxima Bikes, Monverd, Carnisseria Alberto Picó, Luansa, Mobles Ortolá, Motos Mahiques, Gala’s, Passicos, Calçats Dora, Mobles Escrivá, Autoescola Ondara, Mes de mil viatges, Kobold, El desván de Aitana – Coco kids, Aquarica, Coqueta Moda Infantil, Clínica Levante Ondara, Frutos secos La Marina, Maika Regals, Coletas Kids fashion & complements, Comersintex, Tomás treballs de pintura, Cortines Estarca, Marina Digital, FarmaOndara, Upi Ondara Informàtica, Mireia Costa, Toni Ortolá Ratlla a Ratlla i Special Bodes (empresa creada a Ondara que aglutina a 14 negocis del sector d’esdeveniments, i que instal·larà com a novetat una carpa exterior de 100 m²).

D’altra banda, el Mercat Medieval s’instal·larà el dissabte 16 i diumenge 17 de novembre, entre el Prado i la Plaça de Bous, a l’Avinguda General Bosch, i a la plaça Vicent Andrés Estellés. El Mercat Medieval comptarà amb venda de productes, de menjar i beguda, taverna, així com animació, falconeria i activitats infantils; personatges, tallers, música, actuacions, atraccions medievals, artesania, i una infinitat de propostes per a tots els públics.

Aquest cap de setmana continuarà la fira d’atraccions, ubicada a l’aparcament públic situat en l’entrada nord del nucli urbà, al carrer Nacions Sense Estat. Els dies del xiquet de la fira d’atraccions seran els dimecres 13 i 20 de novembre, i les atraccions tindran el preu de 1,5 euros.

El “trenet” efectuarà una ruta circular pel nucli urbà d’Ondara, traslladant als visitants per a crear ambientació. Entre l’animació de la fira, també destacarà la participació de la Unió Musical d’Ondara amb motiu de la festivitat de Santa Cecília; aquest segon cap de setmana, amb cercavila de la UMO.

fira trenet

Publicado en Actualitat, Ajuntament.