PRESENTACIÓ DEL PARTIT ENTRE LA SELECCIÓ ESPANYOLA DE FUTBOL SALA FEMENÍ SUB-19 I LA SELECCIÓ PORTUGUESA A IBI I ONDARA

pre.partit (1)

S’ha comptat amb la presència de la seleccionadora nacional i el president de la FFCV

  • En el cas d’Ondara, s’accedirà al partit (dimecres 20 de novembre) amb invitacions gratuïtes, que es podran arreplegar al Pavelló Municipal d’Ondara el divendres 15, dilluns 18 i dimarts 19 de novembre en horari de 9 a 14 hores. Les invitacions també es distribuiran entre els membres de les Escoles Esportives, associacions i clubs locals.  La Regidoria d’Esports informa que cada persona podrà arreplegar un màxim de 2 invitacions

*Text nota de premsa : Ajuntament d’Ibi *

Ondara, 13.11.19. Ahir va tindre lloc al saló de plens de l’Ajuntament d’Ibi la presentació del partit de Futbol Sala Femení sub-19, que es disputarà a Ibi dimarts que ve 19 de novembre, entre la Selecció Espanyola i Portuguesa. Al seu torn, també s’ha presentat el que es disputarà entre ambdós seleccions en la localitat d’Ondara el dimecres 20 de novembre. A Ibi, l’alcalde de la vila joguetera, Rafael Serralta, ha estat acompanyat per l’alcalde d’Ondara, José Ramiro; la seleccionadora nacional, Clàudia Pons i el president de la FFCV, Salvador Gomar.

Serralta ha destacat l’orgull que una població com Ibi sent en acollir un esdeveniment d’aquestes característiques, “sens dubte un partit únic que no podem perdre’ns, és una gran oportunitat per als aficionats poder veure en directe un partit disputat entre dos dels millors equips del món. A Ibi tenim una gran afició per l’esport i açò segur que la resposta serà molt bona”.

pre.partit (2)

Al seu torn, l’alcalde d’Ondara, José Ramiro, comentava la importància que aquests partits tenen per a la visibilitat de la dona, potenciat en aquest cas l’esport femení i donant-li la importància que es mereix.

pre.partit (3)

En la seua intervenció, Clàudia Pons agraïa als alcaldes d’ambdós localitats la bona acollida de la selecció i agraïa l’esforç de la FFCV en el suport de l’esport femení, en aquest cas del futbol sala. A les preguntes dels mitjans responia que “aquest tipus de partits persegueixen, d’una banda, realitzar el seguiment oportú de les jugadores i, d’un altra, preparar la fase classificatòria per als Jocs Olímpics de les Joventuts del 2021 on classificar-nos i aconseguir l’or és el nostre gran objectiu. Ibi és un poble on es respira futbol sala i davant d’un rival fort com és Portugal esperem el suport de tots els seus veïns tant en els entrenaments com en el partit”.

pre.partit (4)

Per la seua banda, Salvador Gomar, president de la FFCV, anunciava que una de les jugadores convocades, Raquel Gadea, és natural d’Ibi i que moltes jugadores de la localitat estan repartides per clubs de la comarca i de la província. Destacava que “a Ibi es compta amb una gran pedrera masculina i femenina i que el foment de l’esport femení és un dels objectius de la federació, tant en zones com Ibi, on ja hi ha una més que destacada afició, com a Ondara, on hi ha té una menor repercussió. La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana va celebrar aquest divendres, amb una gran festa en la Plaça de Bous de València, l’impuls que el programa “Valenta” està donant al futbol femení. En els nou mesos que porta en marxa aquest projecte, creat amb l’ànim de trencar estereotips entorn del futbol i impulsar la igualtat entre xiques i xics, s’ha multiplicat quasi per quatre la taxa de creixement d’equips femenins”.

El dimarts 19 de novembre, el pavelló Rubén Plaza del Poliesportiu Municipal d’Ibi acollirà aquesta important cita esportiva a les 20:30 hores. El CFS Futsal Ibi, amb una potent pedrera local, ha sigut l’impulsor perquè Ibi poguera acollir la trobada i les entrades, el preu de les quals és de 5 €, tindran venda anticipada en la seu del club, així com en la Piscina Climatitzada Municipal. El mateix dia del partit, les entrades podran vendre’s en les taquilles del mateix Pavelló Rubén Plaza.

Espanya i Portugal són dos de les grans potències mundials de futbol sala femení. En el cas de les jugadores espanyoles, les sub 19 són grans promeses de l’esport i possiblement les millors del món en la seua categoria, junt amb les brasileres. En aquesta ocasió, Ibi tindrà la fortuna que la Selecció Femenina Espanyola realitze la seua concentració en la mateixa localitat, i del 17 al 19 de novembre, les jugadores i el personal tècnic estaran allotjats a Ibi , gaudint dels museus i llocs d’interès de la localitat, així com planificant els seus entrenaments, que estaran oberts al públic, sempre que es respecte la concentració de les jugadores.

Espanya i Portugal es veuran novament les cares el dimecres 20 de novembre, a les 20:30 hores, al Pavelló Municipal d’Ondara. En el cas d’Ondara, s’accedirà al partit amb invitacions gratuïtes, que es podran arreplegar al Pavelló el divendres 15, dilluns 18 i dimarts 19 de novembre en horari de 9 a 14 hores. Les invitacions també es distribuiran entre els membres de les Escoles Esportives, associacions i clubs locals. La Regidoria d’Esports informa que cada persona podrà arreplegar un màxim de 2 invitacions

** D’esquerra a dreta: Pedro García, president del CFS Futsal Ibi; Salvador Gomar, president de la FFCV; Clàudia Pons, seleccionadora nacional; Rafael Serralta, alcalde d’Ibi; Pepe Palau, tinent d’alcalde d’Esports de l’Ajuntament d’Ibi; José Ramiro, alcalde d’Ondara; Mar Chesa, tinent d’alcalde d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara i Mª José Herrero, primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Ibi.

Presentación partido fútbol sala femenino España vs Portugal

Jugadores convocades

** Clàudia Pons ha donat a conèixer la llista de la Selecció Espanyola Sub-19 Femenina de Futbol Sala per als pròxims compromisos internacionals amistosos contra el combinat luso. Les 14 jugadores convocades pel seleccionadora són:

Porteres:

Lucía Paz López – A Fervenza F.S.

Raquel Gadea Cortés- Juventut d’Elx

Cierres:

Eva González Navas- Atlético Torcal

Laia Rojo Querol- Les Corts UBAE

Cristina Loures Casal- A Fervenza F.S.

Alas:

Laura Dávila Luque- Loja F.S.

Laura Córdoba Monedero- C.D. Futsi Atlético Féminas

Daniela Salvat Suárez- A.E. Penya Esplugues

Erika Marzo Martínez- F.S. Castelldefels Asesoría Pear

Teresa Pereiro Lorenzo- Fútbol Club Meigas

Mireia Gómez Auge- A.E. Penya Esplugues

Ala-Pívots:

Irene Córdoba Monedero- C.D. Futsi Atlético Féminas

Mª Dolores Martínez Martínez- F.S.F UCAM Pozo Murciaç

Pívots:

Alejandra Rochel Cuevas-Atlético Torcal

Publicado en Actualitat, Esports.