CRÒNIQUES ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 9 NOVEMBRE 2019

IMG-20191109-WA0003 (1)IMG-20191109-WA0002 IMG-20191109-WA0004 IMG-20191109-WA0003

BENJAMINS

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 18-34 ELS POBLETS

Els benjamins començaren jugant de manera brillant el primer quart on passaren el baló fins trobar la millor opció de tir i estigueren molt atents en defensa furtant gran quantitat de balons. Aquest joc permeté que es col.locaren amb un tanteig de 9-0.

Llàstima que a partir del segon quart s’ uniren els despistes en la defensa i un gran encert en el tir dels jugadors de Els Poblets que els permeté escapar-se en el tanteig i empotar-se la victòria.

IMG-20191109-WA0006IMG-20191109-WA0007 IMG-20191109-WA0001IMG-20191109-WA0000

ALEVÍ FEMENÍ

EE ONDARA 44-51 EEM Pedreguer 09

El darrer dijous varem disputar en el pavelló d’Ondara el partit aplaçat de la jornada anterior davant l’equip de 1º any de Pedreguer. L’encontre va començar on les alevines ondarenques dominaven còmodament fent un parcial de 15-3. Tot això va ser una il.lusió, ja què, les alevines pedregueres van remuntar còmodament fent un bon joc on les nostres eren incapaços de fer res, La segona part va tindre el mateix denominador comú que la primera on les alevines de Pedreguer dominaven el joc en tot moment i les nostres en el moment que feien un joc més fluït no van tindre gens de sort sota cistella. Bé, primer partit perdut però amb la lliçó apresa.

EE Pedreguer 08 55- 30 EEM ONDARA

Aquest dissabte ens vam desplaçar a la veïna localitat de Pedreguer per enfrontar-mos al equip aleví femení de 2º any. El partit no va tindre massa complicació per les alevines de Pedreguer, ja què, en tot moment feien el seu joc característic. Un joc elèctric i ben bé perfecte va fer que en el cinquè quart, les alevines de Pedreguer estigueren a una cistella de tancar l’acta.Només una reacció a deshora de les nostres fent un parcial de 2-14 va permetre demostrar que quan volen poden. Només em queda donar ànim a les jugadores i a tots els pares i mares que sempre amb il.lusió acompanyen al grup allà on vagi. Sempre avant equip!.

ALEVÍ MASCULÍ

EEM ONDARA

Aquest cap de setmana vam tindre jornada de descans

IMG-20191109-WA0009IMG-20191109-WA0008

INFANTIL MASCULÍ

UPB GANDIA NEGRO 39 – 37 EEM ONDARA

Cinquè partit de lliga que ens enfrontava a Gandia negre, disputat el dissabte a les 9.30 del matí a Gandia.

Partit amb moltes condicions desfavorables: eixida a les 8 del matí, pista exterior, sol de cara, graderia a peu de camp, que va fer que els afeccionats estigueren pràcticament dins de la pista, incloent discrepàncies amb les decisions arbitrals per part dels dos equips. factors que van fer que no sabérem centrar-nos en el partit i permitirem encaixar 5 punts en menys de 30 segons al final de l’últim quart.

Partit per a aprendre que hi ha coses contra les quals no podem lluitar: estat de la pista, condicions mediambientals i decisions arbitrals. Esperem incorporar aquest nou aprenentatge en els següents partits.

A continuar treballant.

INFANTIL MASCULÍ A

SCD CAROLINAS A 31-69 EEM ONDARA

L’equip infantil A es va desplaçar per jugar en una mítica pista, y complicada, de la ciutat d’Alacant com és la del Carolinas. El partit, vista la classificació, es preveia complicat, ja que els locals també estaven en les posicions capdavanteres de la classificació, havent perdut per pocs punts front els altres rivals de la part alta. Els nostres eixiren al partit bé en atac però massa fluixos en defensa, el que no permeté distanciar-se en el marcador a pesar del bon joc. Fou a partit del tercer quan ja els nostres començaren a marcar diferències en el marcador augmentant-lo progressivament amb el pas dels quarts i imposant la seua superioritat en joc i distribuint els minuts entre tots els jugadors.

CADET FEMENÍ B

EEM ONDARA 37 – 57 CB BENISSA

Tercera jornada i gran partit del nostre Cadet B. A pesar del nerviosisme que tenien les locals ens els 3 primers quarts, van reaccionar en els 5 minuts abans del descans i començaren a treballar en equip. A pesar del resultat final, va estar un partit prou igualat en joc però en falta d’encert a la cistella per part del conjunt ondarenc.

CADET FEMENÍ A

EMM ONDARA DESCANS

Partit aplaçat

JUNIOR MASCULÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 58-31 CB JOVENTUT XÀBIA

Els Júniors realitzaren el partit més complet del que portem de temporada front un gran rival que arribava invicte al nostre pavelló.

La clau de la victòria estigué en la defensa on es jugà amb una gran concentració i intensitat i, malgrat la nostra clara inferioritat física, conseguiren frenar en tot moment els atacs dels xabiencs amb jugadors d’una gran qualitat individual.

En atac també jugaren a gran nivell amb un magnífic moviment de baló que permeté tirar en bones posicions i anotar fins a 7 triples.

Els nostres jugadors foren superiors en totes les etapes del partit i així ho demostren els parcials dels cada quart: 14-7, 15-14, 11-2 i 18-8.

Jugaren i anotaren: Andreu, Alberto 2, Joan Soler, Genís 16, Pau 9, Vicente 6, Arturo, Adrian 12, Rubén 7, Joan Crespo i Sergi 6.

Publicado en Esports.