ONDARA REP AJUDES DEL LABORA-SERVEI VALENCIÀ D’OCUPACIÓ I FORMACIÓ- PER VALOR DE 27.180 EUROS AMB QUÈ ES CONTRACTARÀ A 2 PERSONES DURANT 6 MESOS DINS DEL PROGRAMA EMCORP

emcorp 2019-20

Dilluns van començar a prestar els seus serveis a l’Ajuntament d’Ondara les persones seleccionades pel Labora -Servei Valencià d’Ocupació i Formació

Ondara, 06.11.19. L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de l’ADL-AFIC d’Ondara, ha gestionat i aconseguit la concessió d’ajudes de la Generalitat Valenciana – Labora -Servei Valencià d’Ocupació i Formació per un valor total de 27.180,73 euros que seran destinats a la contractació de personal (dins del programa de foment de l’ocupació Emcorp), per a prestar els seus serveis en les instal·lacions i dependències municipals d’Ondara.

Aquest matí s’ha celebrat a l’Ajuntament d’Ondara, amb la presència de la Regidora de Formació i Ocupació, Mar Chesa, i de la Regidora de Personal i d’Hisenda, Raquel López, la reunió organitzativa amb les dues persones que han sigut seleccionades pel Labora -Servei Valencià d’Ocupació i Formació per a cobrir els llocs de treball per als quals s’ha concedit la subvenció, atés que dilluns passat 4 de novembre van començar a treballar a Ondara, amb un contracte de 6 mesos i 22 dies de duració.

Dins del programa EMCORP per a la contractació de persones desocupades majors de 30 anys per a la realització d’obres o serveis d’interès social, l’ajuda concedida ha sigut de 27.180,73 euros. Amb aquesta ajuda, des de l’Ajuntament d’Ondara s’han contractat dues persones; un oficial d’obra i un peó d’obra. Les dues persones seleccionades van començar a treballar el dilluns 4 de novembre i estan contractades a jornada completa.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.