COMUNICAT POLICIA LOCAL ONDARA – SERVEI D’AJUDA A DOMICILI PER A ACUDIR A VOTAR AQUEST DIUMENGE 10 DE NOVEMBRE 2019

Ondara, 06.11.19. La Policia Local d’Ondara informa que des de l’àrea de seguretat i emergències s’ha posat en marxa el servei d’ajuda a domicili per a poder votar aquest diumenge 10 de novembre de 2019, en les Eleccions a Corts Generals.

Les persones que tinguen dificultats per a desplaçar-se fins als col·legis electorals, poden posar-se en contacte amb la Policia Local d’Ondara en el telèfon 965766666 , i des del departament de seguretat es proporcionarà a les persones que ho necessiten ajuda i assistència per a acudir a votar durant tota la jornada del diumenge 10 de novembre 2019, des de l’obertura al tancament dels col·legis electorals d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.