ARNAU MAS, DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA, SUBCAMPIÓ AUTONÒMIC INDIVIDUAL ALEVÍ EN ONE WALL

finals one wall individuals (4)

Ondara, 04.11.19. Ahir es van disputar a Massamagrell (València) les finals autonòmiques dels XXXVIII JECV One Wall individual. Arnau Mas, de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, va aconseguir proclamar-se subcampió individual en categoria aleví, després de guanyar totes les partides que va disputar, menys la partida de la final absoluta contra Saúl de Moixent (que va ser el campió), i havent realitzat una magnífica competició.

arnau subcampiofinals one wall individuals (3)

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, va participar ahir a Massamagrell amb tres pilotaris més que van aconseguir classificar-se per a aquesta fase; el benjamí Joan Garrido, l’aleví José Miguel Sastre, i l’infantil Fèlix Peñarrubia, els quals, malgrat haver realitzat molt bones partides, no van poder arribar a la final. En el cas de Joan Garrido i José Miguel Sastre, van guanyar 3 de les 4 partides disputades en les seues respectives primeres fases de grup, i en fer un triple empat, no van poder estar en la final per molt poc.

participants ondara i entrenador

Des de la Regidoria d’Esports, la seua responsable Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als pilotaris de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara i als seus entrenadors pels seus resultats i el seu esforç. També ha volgut felicitar al pilotari ondarenc, Xavi Capellino (escola de Beniarbeig – El Verger), el qual ahir es va alçar com a campió autonòmic individual en one wall en categoria cadet.

alevins finalbenajmins final

Publicado en Actualitat, Esports.