ELS XIQUETS I XIQUETES ESPANTEN LA POR A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

Ondara, 04.11.19. Dins de la campanya “Espanta la Por 2019, per Tots Sants, Montres Valencians”, el passat dijous 31 d’octubre, vespra de Tots Sants, es va fer a Ondara un passacarrer des del Prado i una «Ruta de la Por» per la Casa Misteriosa de Cultura, per a tots els xiquets i les xiquetes disfressats. “Espanta la Por 2019, per Tots Sants, Montres Valencians” és un projecte global per a redescobrir els monstres valencians, organitzat per la Biblioteca i el departament de Didàctica del Museu Valencià d’Etnologia, que es compon de diferents activitats i propostes didàctiques, per a fer la celebració de Halloween “més nostra” amb activitats i propostes per a xiquetes i xiquets.

espanta la por 2019 (1)

Ací a Ondara, es va organitzar “Espanta la Por” a la Casa Misteriosa de Cultura; els membres de l’equip de la Casa de Cultura es van vestir totes i tots d’espanta criatures; i van convertir l’espai de la Casa de Cultura en corredors i estàncies de por… Els xiquets i xiquetes, acompanyats per les seues famílies, van passar per dins, trobant-se amb l’home del sac, la quarantamaula, o la Tarasca, entre altres…Abans, des de l’AMPA del CEIP Sanchis Guarner es va organitzar el passacarrer de disfresses, amb eixida des del Prado i recorregut fins a la plaça Major, on els participants van entrar a la Casa Misteriosa de Cultura.

espanta la por 2019 (2)espanta la por 2019 (3)

D’altra banda, dins de la campanya Espanta la Por, el dimecres 30 d’octubre es va dedicar l’hora del conte a «Marta i la Tarasca”, a càrrec de l’Oracle de l’ Est.

30 octu (1)30 octu (2)

30 octu (3)30 octu (4)

30 octu (5)

La Regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, Raquel Mengual, va donar l’enhorabona a l’equip de la Casa de Cultura per fer passar una vesprada terroríficament divertida a tots i totes les assistents a aquesta proposta, i va agrair la participació de les famílies a «Espanta la Por 2019».

monstres valencians (1)monstres valencians (2)

monstres valencians (3)monstres valencians (4)

monstres valencians (5) monstres valencians (6) monstres valencians (7)

Publicado en Actualitat, Cultura.