L’ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA COMPTA AQUESTA TEMPORADA 2019-2020 AMB 208 PARTICIPANTS

Foto Gaspar

Foto Gaspar

El divendres van ser presentats oficialment els 13 equips de l’Escola de Futbol en un acte celebrat al Poliesportiu Municipal en presència de les famílies

Ondara, 29.10.19. Divendres passat van ser presentats oficialment els equips de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara temporada 2019-2020; un total de 13 equips en què jugaran 208 xiquets/tes i joves en les categories querubí, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. La presentació va tindre lloc al Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza en un acte organitzat per la Regidoria d’Esports d’Ondara, i celebrat en presència de les famílies dels futbolistes. L’Escola Municipal de Futbol d’Ondara està coordinada novament per Vicent Moncho. Després de la presentació dels equips, es va jugar un partit dels entrenadors i entrenadores contra pares i mares, que va estar molt disputat i va finalitzar en un empat a 2.

presentacio futbol (2)

L’acte de presentació va comptar amb la participació del coordinador, Vicent Moncho, i de la Regidora d’Esports, Mar Chesa, que va aprofitar la presentació per a donar les gràcies als integrants d’aquesta gran escola: els alumnes, les famílies, i els entrenadors. Els 13 equips de l’Escola Municipal de Futbol van ser presentats, i es va anar anomenant a tots els jugadors i entrenadors /es de cada categoria.

Escoles esportives 2019-2020 mar chesa - publicEscoles esportives 2019-2020 vicent moncho - mar chesa

*Fotos Gaspar*

En categoria querubí Ondara compta aquesta temporada amb 30 xiquets entrenats per Imma Llompart; en Prebenjamí hi ha 4 equips; B2 amb 10 xiquets entrenats per Jaume Valero; el B1 amb 11 entrenats per Imma Lompart; A2 amb 22 entrenats per Rexel Lafuente i A1 amb 13 entrenats per Dani Vallalta. En l’equip Benjamí A juguen 13 xiquets amb Jordi Estarca d’entrenador; en el Benjamí B hi ha 19 alumnes amb Arturo Quiros. En l’equip Aleví A juguen 12 xiquets entrenats per Julio Bas; en el B, 16 xiquets entrenats per Víctor Àlvarez. Quant al futbol 11, en categoria infantil l’equip A, amb 15 jugadors, està entrenat per Omar Mulet, i l’equip B, amb 16, està entrenat per Rexel Lafuente. En l’equip Cadet juguen 17 futbolistes entrenats per Borja Serrano, i en l’equip Juvenil hi ha 23 jugadors entrenats per Vicent García Canoves. L’equip tècnic es completa amb els entrenaments específics de porters a càrrec d’Aya.

REGIDORIA D’ESPORTS – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.