113 PARTICIPANTS EN L’ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA TEMPORADA 2019-2020

Basquet 19-20 grup tots

Fotos Gaspar

El dissabte va tindre lloc la presentació oficial dels 9 equips de l’escola de bàsquet ondarenca

Ondara, 29.10.18. Dissabte passat van ser presentats oficialment els equips de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara temporada 2019-2020; un total de 9 equips en què jugaran 113 participants en les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior. La presentació va tindre lloc al Pavelló Municipal, en un acte organitzat per la Regidoria d’Esports d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, i celebrat en presència de les famílies dels i les joves esportistes. Tots els/les integrants de l’Escola de Bàsquet van ser presentats oficialment davant d’un pavelló ple de públic que va recolzar als /les esportistes ondarencs i ondarenques en aquest inici de temporada.

Els 9 equips de l’Escola Municipal de Bàsquet, que està coordinada de nou per Vicent Mas, van ser presentats un a u, els entrenadors/res i tots els jugadors i jugadores de cada categoria. L’equip prebenjamí (11 integrants) està entrenat per Alba Costa; mentre que l’equip benjamí, amb 21 jugadors, compta amb Pere Giner i Xavi Garcia de la Cruz com a entrenadors. En l’equip aleví femení juguen 11 alumnes entrenades per Toni Carrió. L’aleví masculí, amb 14 xiquets, està entrenat per Beatriz Llopis. L’infantil masculí 06, amb 9 xiquets, compta amb Sergio López com a entrenador. Beatriz Llopis és l’entrenadora de l’infantil masculí 07, amb 15 jugadors. L’equip cadet masculí compta amb 11 jugadors, entrenats per Sergio López. El cadet femení té 2 equips, A i B; amb 20 jugadores, dirigides per Lluís Fornés. L’equip júnior masculí, entrenat per Pere Giner, compta amb 12 jugadors. A tots ells, la Regidora d’Esports, Mar Chesa, i el coordinador de l’Escola de Bàsquet, Vicent Mas, els han desitjat molta sort per a la nova temporada 2019-2020.

Fotos Gaspar

Fotos Gaspar

Publicado en Actualitat, Esports.