CRÒNIQUES ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 26 OCTUBRE 2019

IMG-20191028-WA0005 IMG-20191028-WA0008

BENJAMINS

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 23 – 27 CALP

Segon partit per al jove equip benjamí, el qual disputaven en casa front el Calp. El desenvolupament d’aquest va ser molt igualat en tot moment, basant el joc en contra atacs constants per part dels dos equips i cistelles fàcils baix l’anella. Finalment i degut a certs desajustos defensius no es pogué aconseguir la primera victòria, amb un ajustat marcador, demostrant que aquest equip amb un bon treball començarà a realitzar molt bons partits.

ALEVÍ FEMENÍ

EEM TEULADA- MORAIRA 16-57 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

El darrer dijous l’equip aleví femení es va desplaçar a la veïna localitat de Teulada per disputar el partit aplaçat del darrer dissabte. Les nostres van eixir des de el primer minut a pel partit, fent un bon joc en defensa i uns contraatacs quasi perfectes. Ben prompte van fer lloc en el marcador, cosa que va permetre donar més minuts a les jugadores més noves. Aquestes, van fer una gran feina,ajudant i aprenent. Només donar les gràcies als pares i mares per donar sempre aquest recolzament. Ànim equip!

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 41-36 CB. JOVENTUT XÀBIA

Aquest dissabte les alevines van disputar el partit de la lligueta IR en el pavelló d’Ondara davant un equip ben ferm en defensa i organitzat en atac. Les nostres van començar sense intesitant i això va permetre que les alevines de Xàbia s’allunyessin en el marcador en el primer quart. Tot i què les nostres ho intentaven, l’equip visitant reaccionava cada vegada millor. No va ser fins la segona part de l’encontre quan les nostres fent un joc acceptable hi aconseguiren guanyar el partit. De segur que les nostres ho intentaran fer millor el següent partit davant Pedreguer. Només em queda donar les gràcies a tot l’equip i als pares i mares pel seu suport. Sempre avant equip!

ALEVÍ MASCULÍ

EEM ONDARA 33 – 27 EEM TEULADA-MORAIRA

Tercer partit de lliga que ens enfrontava a l’equip de Teulada – Moraira, disputat el dissabte 26 a les 9.30 del matí a Ondara.

Després de la lliçó apresa la setmana passada, ens tocava començar forts i concentrats el partit, acabant el primer quart amb un avantatge de 12 – 2 en el marcador. Seguint amb el mateix ritme aconseguim anar-nos al descans amb un avantatge de 14 punts en el marcador, 23 – 9. El final del partit va ser mes igualat de l’esperat, eixint Teulada – Moraira amb molta actitud, aconseguint acostar-se en el marcador fins a posar-se a 5 punts. Vam patir pero aconseguirem mantindre l’avantatge.

INFANTIL MASCULÍ B

COLEGIO SAN JUAN BAUTISTA MARISTAS 16- 48 EEM ONDARA

Tercer partit de lliga disputat en el col·legi Maristes de Dénia a les 13.00 del dissabte 26.

Partit que dominem des del segon quart malgrat fallar molts tirs exteriors. La gran labor defensiva van deixar a l’equip rival dos quarts sense aconseguir anotar-nos cap canastra. Reflectint-se en el marcador que va anar creixent amb el pas dels minuts. aquesta victòria els ajuda a créixer com a equip i a guanyar confiança per a continuar avant amb la competició.

INFANTIL MASCULÍ A

EEM ONDARA 66-67 CB ALBUBASKET

Partit jugat davant un equip molt paregut al nostre, amb gran intensitat en defensa i ben treballat en atac, que damunt tenen un encert en els tirs espectacular. Dos primers quarts igualtats demostraven lo competit que seria el partit i que demostra que ambdós conjunts estaran lluitant a la part alta de la classificació, però on el tercer quart l’Albufereta passa per damunt dels nostres i ens endosa un parcial que arrastrem la resta de partit. A pesar d’este parcial, els nostres no es donen per vençuts i a base de defensa i bons atacs tornen a entrar en partit i l’igualen, arribant als últims quarts amb el marcador ajustat, però victòria momentània pels visitants. Una última jugada amb tir per guanyar no entra i el resultat final es el que reflexa el marcador. A pesar del marcador, molt bon partit dels nostres, gran esforç i res a retreure als nostres que lluiten fins l’últim segon de partit.

CADET FEMENÍ B

EEM ONDARA 37 – 57 CB BENISSA

Tercera jornada i gran partit del nostre Cadet B. A pesar del nerviosisme que tenien les locals ens els 3 primers quarts, van reaccionar en els 5 minuts abans del descans i començaren a treballar en equip. A pesar del resultat final, va estar un partit prou igualat en joc però en falta d’encert a la cistella per part del conjunt ondarenc.

JUNIOR MASCULÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 86-34 C.D. SALESIANOS ALACANT

Tercera victòria de la temporada dels nostres juniors en els 3 partits disputats fins el moment. En aquest cas els ondarencs realitzaren un molt bon partit, presionant al jugador amb baló en tot camp i furtant gran quantitat de balons que els permeteren anotar amb facilitat.

Tot i que els d’Ondara presentaven una clara inferioritat d’alçada, la gran intensitat demostrada al llarg dels 40 minuts no donà cap possibilitat als alacantins de competir per la victòria.

Els nostres joves també estigueren molt encertats en atac aconseguint un 59% en tirs de camp, dada aquesta, molt difícil d’aconseguir especialment en el nostre equip.

Jugaren i anotaren: Andreu, Alberto 8, Joan Soler, Genís 9, Pau 22, Vicente 9, Arturo, Adrian 26, Sergi 13.

Publicado en Esports.