OFÈLIA AMB ABISME INFINIT, MILLOR DISC DE ROCK DEL XIV PREMIS OVIDI

L’ondarenc Josep Alemany és un dels integrants del grup

* Nota Ocell *

Fa uns dies es feia públic que entre els finalistes dels premis Ovidi Montllor de música en valencià en l’apartat de rock, estava el recent disc del grup Ofèlia, Abisme infinit, del nostre soci i amic Josep Alemany. I ara, dos dies després, ens hem assabentat que ha resultat guanyador. Enhorabona!!!!!

Ara, a banda de comprar-lo, esperarem la presentació del disc a Ondara, per a gaudir-lo”.

IMG-20191020-WA0003

La gala dels XIV Premis Ovidi que lliura el Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants del País Valencià (COM) s’ha fet aquest diumenge 20 d’octubre a València.

Xavi Sarrià ha guanyat el premi a la millor cançó, Feliu Ventura, s’ha emportat el guardó al Millor disc de cançó per ‘Convocatòria’, i Miquel Gil, ha guanyat en la categoria de Millor disc de folk amb ‘Geometries’.

També han estat premiades Tesa, que ha guanyat amb ‘Rural’ el guardó al Millor disc de hip hop i electrònica; i ‘Junteu-vos’, del grup Diluvi, que s’ha emportat el Millor disc de mestissatge. Pel que fa al millor disc pop ha estat per a ‘Cante el cos elèctric’, de Gener, i en rock el premi se l’ha endut ‘Abisme infinit’, d’Ofelia.

El millor disc d’artista revelació ha anat a Nomembers, mentre que la millor lletra ha estat per a ‘Ombres en la pluja’ de Mans de Destral i els Oratges Canviants. Els premis també ha reconegut la trajectòria de Gramoxone Ska Band i el festival Feslloch.

960_ofelia - abisme infinit

Abisme infinit és el títol del disc de presentació d’Ofèlia. Els i les components procedeixen de diverses comarques del País Valencià com ara La Ribera, Camp de Túria, L’Horta i La Marina. Ha estat enregistrat a l’estudi Soniart d’Algemesí pel reconegut enginyer de so i productor Raúl Nàcher. El disc està format per deu cançons que barregen la sonoritat clàssica dels pianos i les cordes amb la contundència de les guitarres elèctriques i la bateria, així com una evolució 2.0 del so de les dolçaines. La veu, tendra i dolça per moments i empoderada i potent en d’altres, de la vocalista, juntament amb unes melodies ben construïdes amb lletres poètiques i d’altres de més combatives fan d’Abisme infinit un treball discogràfic amb molta força.

Karla Fos – veu

Josep Vidal – guitarra, teclats

Beatriz Redondo – baix

Josep Alemany – dolçaina

Rafa Fernàndez – bateria

Publicado en Associacions.