LA REGIDORIA D’ESPORTS D’ONDARA CONVIDA A PARTICIPAR EN LA FORMACIÓ EN PRIMERS AUXILIS A LES ASSOCIACIONS DE L’ÀMBIT ESPORTIU I CLUBS ESPORTIUS

Ondara, 24.10.19. Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, i tal com s’acordà en el Ple del passat 26 de setembre 2019, es convida a participar a totes les associacions en àmbit esportiu i clubs esportius en els cursos de PRIMERS AUXILIS que organitza l’Ajuntament d’Ondara i que tindran lloc els dies següents:

– Dilluns 11 de novembre a les 19.00 h. al Poliesportiu Vicent Zaragoza

– Dijous 21 de novembre a les 11.00 h. a la Casa de Cultura d’Ondara

– Divendres 29 de novembre a les 17.00 h. al Pavelló Municipal d’Esports

La duració aproximada de cada curs serà de 2 hores i el termini per a poder inscriure’s serà fins al 8 de novembre al Pavelló Municipal d’Esports. Per a ampliar informació i formalitzar la inscripció, es pot contactar en el telèfon 677997293.

cartell-rcp-esports

Publicado en Actualitat, Esports.