LA II CURSA SOLIDÀRIA D’ONDARA VA RECAPTAR AHIR 6.150 EUROS A FAVOR DE L’AECC

Més de 800 persones van participar en la cursa d’ahir, que va ser multitudinària

56

Ondara, 21.10.19. La II Cursa Solidària d’Ondara a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer va tindre lloc ahir diumenge 20 d’octubre amb una alta participació de persones de totes les edats. Un esdeveniment solidari organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara i la Junta Local de l’AECC, amb la col·laboració del Club d’Atletisme d’Ondara, que va aconseguir el seu objectiu: recaptar fons per a la lluita contra el càncer. Es van recaptar un total de 6.150 euros (mil euros més que en la primera edició), que van ser lliurats simbòlicament en un gran xec a nom d’AECC, que va ser atorgat per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora d’Esports, Mar Chesa, als representants de la Junta Local d’AECC, entre ells, a la seua presidenta, Mª Carmen Bisquert, qui va destacar la importància de la prevenció precoç en el càncer de mama.

12 34

José Ramiro i Mar Chesa han agraït l’esforç realitzat per la Junta Local de l’AECC en l’organització de la cursa, així com han expressat el seu agraïment a totes les persones que han col·laborat, tant negocis i empreses, com a participants en la cursa. Més de 800 persones van participar en la cursa d’ahir. A més, 160 empreses locals i comarcals han contribuït econòmicament en la cursa solidària.

La cursa va tindre 4.500 metres de recorregut (amb eixida i arribada en el Centre Social) per un circuit urbà pel pla parcial Tossals, que va ser realitzat per caminants de totes les edats. Els corredors i corredores van realitzar una ruta de 6 km. Totes les persones inscrites van rebre una camiseta commemorativa de la cursa. Per a animar la cursa, es va oferir “zumba” i balls, a càrrec de les professores Esther Calatayud i Areli Montiel (dels cursos que ofereix l’Ajuntament d’Ondara ).

15 16

Es van lliurar trofeus per als tres primers classificats de cada categoria.

CLASSIFICACIONS: (www.somesport.com )

78 910 1112 13 14

SÉNIOR FEMENÍ

1 HERNÀNDEZ I FRASÉS, CAROL C. A. Ondara

2 ALAMINOS RUIZ, MARÍA DEL MAR Independent

3 SANCHEZ GARCIA, ROSA C. A. Gata

SÉNIOR MASCULÍ

1 PIERA SENDRA, MIQUEL C. A. Dianium

2 MAHIQUES ROIG, JAVIER Independent

3 LÓPEZ BOLUFER, FRAN C. A. Dianium

VETERANS A FEMENÍ

1 FORNES GIL, RAQUEL Independent

2 MERINO NICOLAS, SUSANA Independent

3 RIERA PEÑARRUBIA, MARÍA JOSÉ Independent

VETERANS A MASCULÍ

1 LARA PONS, RAÜL C. A. Ondara

2 LLOPIS ALEMANY, HÉCTOR C. Orba Multiesport

3 GUTIERREZ DE LA VEGA SAPENA, FELIPE C. Dénia Corre

VETERANS B FEMENÍ

1 SALA GARCIA , MAYCA C. A. Dianium

2 SÁNCHEZ FERNÁNDEZ, ALMUDENA C. A. Ondara

3 FLUIXÀ I OLMOS, MARIA JESÚS C. A. Ondara

VETERANS B MASCULÍ

1 FORD, MARK Independent

2 DEL CASTILLO MARTÍNEZ , PASCUAL Independent

3 CUESTA MORENO, ANTONIO C. A. Crespo runners

VETERANS C FEMENÍ

1 MIRALLES MAS, TERE C. A. Ondara

2 ABAD GOSÁLBEZ , ANA Independent

VETERANS C MASCULÍ

1 PLA PONS, VICENT Independent

2 CARPI SESE, JOSE MIGUEL C. A. Cametes

3 LÓPEZ SÁNCHEZ , PEDRO Independent

VETERANS D MASCULÍ

1 BAÑULS PEDRO , JOSÉ ANTONIO C. A. Enganxa´t a Córrer

2 FERRERAS RIESCO, ISMAEL C. Esports Colau Runner´ s

3 PONS GINESTAR, VALERIANO C. A. Ondara

Publicado en Actualitat, Esports.