L’AJUNTAMENT D’ONDARA CONTRACTA DURANT 1 ANY A SIS JOVES MENORS DE 30 ANYS GRÀCIES A LA SUBVENCIÓ DE 84.000 EUROS EN EL MARC DEL SISTEMA DE GARANTIA JUVENIL

emcuju i empuju

Dilluns que ve 21 d’octubre començaran a treballar per a l’Ajuntament

Ondara, 18.10.19. L‘Ajuntament d’Ondara, per mitjà de l’ADL-AFIC d’Ondara, han gestionat i aconseguit la concessió d’ajudes de la Generalitat Valenciana – Labora -Servei Valencià d’Ocupació i Formació per un total de 84.096 euros, que seran destinats a la contractació de sis joves menors de 30 anys (dins dels programes del Sistema de Garantia Juvenil EMCUJU i EMPUJU), per a prestar els seus serveis en les instal·lacions i dependències municipals d’Ondara durant un any. Aquest matí s’ha celebrat a l’Ajuntament d’Ondara, amb la presència de la Regidora de Formació i Ocupació, Mar Chesa, i de la Regidora de Personal i d’Hisenda, Raquel López, la reunió organitzativa amb les sis persones que han sigut seleccionades pel Labora -Servei Valencià d’Ocupació i Formació per a cobrir els llocs de treball per als quals s’ha concedit la subvenció, atés que dilluns que ve 21 d’octubre començaran a treballar a Ondara, amb un contracte de 12 mesos de duració.

La Generalitat Valenciana, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil (programes Emcuju i Empuju 2019) ha concedit dos tipus d’ajudes. Es tracta d’una acció cofinançada per la Unió Europea mitjançant el Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020. D’una banda, s’ha concedit una subvenció de 41.583,85 euros (programa Emcuju) per a la contractació durant 12 mesos de tres persones menors de 30 anys, amb qualificació i inscrites en el Sistema de Garantia Juvenil. L’ajuda és per a contractar tres persones: 2 auxiliars administratius i un Tècnic de Recursos Humans.

D’altra banda, s’ha concedit una subvenció de 42.513,77 euros (programa Empuju) per a la contractació durant 12 mesos de tres joves menors de 30 anys inscrits en el Sistema de Garantia Juvenil, i l’Ajuntament contractarà un peó d’obra, un peó de jardineria i un peó forestal. Les sis persones contractades començaran el dilluns 21 d’octubre i tindran contracte durant 1 any, fins al dia 20 d’octubre de 2020.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.