MOLTA ASSISTÈNCIA A LA XERRADA D’AVANÇOS SOBRE CÀNCER DE MAMA “Y SI FUERA ELLA” CELEBRADA AHIR A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

xerrada ondara (1)xerrada ondara (2)

Ondara, 18.10.19. Ahir dijous 17 d’octubre, amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que se celebra el 19 d’octubre, va tindre lloc a la Casa de Cultura d’Ondara la Xerrada Informativa per explicar els avanços sobre el càncer de mama “Y si fuera ella” a càrrec de la Dra. Begoña Patiño Bernal, de l’equip de cirurgians de mama de l’Hospital de Dénia Marina Salut, i la tècnica de radiologia de l’hospital, Raquel Orduñez.

xerrada ondara (3)xerrada ondara (4)

La xerrada va tindre una alta assistència de públic i va resultar de molta utilitat per a les persones assistents. Va comptar amb la participació de la presidenta de la Junta Local de l’AECC d’Ondara, Mª Carmen Bisquert.

xerrada ondara (5) xerrada ondara (6)

La xerrada “Y si fuera ella» va estar organitzada per la Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara.

Van ser moltes les persones que van assistir a aquesta interessantíssima xerrada, en què es van abordar els avanços sobre aquesta malaltia i es van resoldre els dubtes dels assistents.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.