L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA COMPTA AMB 36 INTEGRANTS AQUESTA TEMPORADA 2019-2020

escola pilota i regidora esports

Ondara, 18.10.19. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va ser presentada ahir dijous 17 d’octubre al Trinquet Municipal d’Ondara, en un acte organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara està entrenada, per tercer any consecutiu, per Juanma Garrido i Néstor Portes. Aquesta temporada 2019-2020 s’ha incrementat el nombre de participants, sent un total de 36 els/les alumnes inscrits, que es divideixen en les categories següents: 8 prebenjamins, 6 benjamins, 6 alevins, 5 infantils, 4 cadets i 7 juvenils.

prebenjami benjami

alevins infantils

cadets juvenils

Tots els/les joves pilotaris de l’Escola van ser presentats ahir pel coordinador de l’Escola, Juanma Garrido, en presència de les famílies. Juanma Garrido i Néstor Portes es van dirigir als alumnes i familiars per a donar-los les gràcies per confiar novament en l’escola de pilota d’Ondara.

Enguany, l’Escola de Pilota d’Ondara hi ha incrementat notablement el seu nombre de participants, sobretot en categoria prebenjamins, i a més, compta ja amb quatre xiquetes; unes incorporacions femenines a aquest esport que va ser especialment destacada en la presentació d’ahir per part de la Regidora d’Esports, Mar Chesa, qui va aprofitar per a expressar la seua satisfacció pel creixement de l’escola quant a integrants i la participació, cada vegada més nombrosa, de xiquets i xiquetes menuts.

 escola pilota

Mar Chesa també va recalcar l’aposta de l’Ajuntament d’Ondara per fomentar l’esport autòcton i per la bona marxa d’aquesta escola, que tants èxits esportius ha aconseguit en el món de la pilota; de fet, en la passada temporada 2018-2019, va aconseguir 10 trofeus autonòmics, i Juanma Garrido va rebre el trofeu al millor entrenador de raspall.

 regidora esports

Publicado en Actualitat, Esports.