ONDARA COMMEMORA DEMÀ EL 9 d’OCTUBRE AMB DANSES, MÚSICA I L’ACTE INSTITUCIONAL

Ondara, 08.10.19. Les activitats emmarcades en l’efemèride del 9 d’Octubre a Ondara començaran a les 12:00 hores de demà dimecres 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, amb l’actuació a la Plaça 9 d’Octubre del Grup de Danses Ocell, acompanyats per d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals. A continuació hi haurà una cercavila acompanyats per la Unió Musical d’Ondara fins arribar a l’Ajuntament, on tindrà lloc l’Acte Institucional per part de la Corporació Municipal al Claustre de l’Ajuntament. Tot seguit, actuarà el Grup de Danses Ocell i d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals, a la Plaça del Convent i, per a finalitzar, es dispararan tronadors.

Foto arxiu 2018

Foto arxiu 2018

A més de l’acte institucional, es vénen celebrant des de principis de mes diverses activitats culturals emmarcades en la commemoració del 9 d’octubre, organitzades per la Regidoria de Cultura d’Ondara. Dimecres passat 2 d’octubre, la nova sessió del cicle de l’hora del conte va versar sobre “La mocadorada”, el dia dels enamorats valencians, i Monipoppins va presentar el conte teatralitzat “Jaume, conqueridor de terres i cors”, amb el que es va inaugurar la nova temporada de l’hora del conte.

IMG-20191003-WA0006

El dia 3 d’octubre, el professor Robert Miralles va oferir la interessant xerrada “Jaume I, el xiquet coronat rei”. I el diumenge 6 d’octubre, la Plaça de Bous va ser l’escenari de l’espectacular concert “Odissea, el viatge de ningú”, un èpic espectacle, amb una Odissea Simfònica composta i cantada per Elies Monxolí, Aitana Ferrer i narrada per Amàlia Garrigós, amb la interpretació musical a càrrec de l’Orquestra de Cambra d’Albal i la Orquestra de Corda de la Societat Musical d’Alboraia.

xerrada robert (1)concert odissea (1)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.