44 ALUMNES DE CAULINPHOTO EXPOSEN A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA “FAUVISME EN SRGB”

EXPO. FAUVISME

Ondara, 07.10.19. Divendres passat 4 d’octubre es va inaugurar a la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura d’Ondara la mostra de fotografia “Fauvisme en sRGB” a càrrec dels alumnes de CaulinPhoto Acadèmia, que es podrà visitar fins al 30 d’octubre en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 20 hores. Una interessant proposta artística que forma part de la programació de la Regidoria de Cultura d’Ondara per a aquest mes d’octubre.

L’exposició s’integra per les obres de 44 alumnes de fotografia de CaulinPhoto del curs 2018-2019 (de tots els nivells, des d’iniciació fins avançats). Els/les alumnes que exposen provenen de les tres seus on s’imparteixen aquests cursos; l’acadèmia ubicada a Dénia, i els cursos municipals de fotografia impartits pels Ajuntaments de Pego i d’Ondara, per la qual cosa, la mostra conté també obres de l’alumnat de fotografia d’Ondara.

Cada any, Pablo Caulin trasllada una proposta als seus alumnes, per a realitzar una revisió (des de la fotografia) d’algun moviment artístic. En aquesta ocasió, s’ha fet sobre el “fauvisme”; moviment en l’època del qual no existia la fotografia a color, motiu pel qual, era molt difícil copiar estils, per la qual cosa els alumnes havien de realitzar la seua pròpia interpretació, donant una especial importància al color, que al final era el subjecte de la fotografia. D’aquesta proposta han sorgit aquestes originals fotografies. La mostra que es pot visitar a Ondara arreplega les obres de 44 dels 130 alumnes de CulinPhoto de Dénia, Ondara, i Pego. Es tracta d’una exposició itinerant que ja ha estat exposada a Dénia i que pròximament es podrà visitar també a Pego.

CARTELL CAULIN_01

Publicado en Actualitat, Cultura.