* Comunicat Associació de veïns del pla parcial Tossals d’Ondara *

* Comunicat enviat per l’Associació de veïns del pla parcial Tossals d’Ondara* 

 

«L’Associació de veïns del pla parcial Tossals d’Ondara, vol posar de manifest que està totalment en contra i condemna tot acte de violència.
Volem aclarir que, contràriament al que es podria desprendre de les paraules de l’alcalde, tant els “actes vandalics”, com l’agressió, referits en la roda de premsa, han estat manifestacions de propietaris que NO pertanyen i mai han tingut res a vore amb l’Associació. Les seues actuacions són a títol personal i per motius particulars, que li consten al Sr alcalde i, que res tenen a vore amb les reivindicacions de l’associació.
L’Associació de veïns ve ralitzant de manera legítima i pacífica, les al·legacions oportunes, per tal de fer complir la normativa. Ara i sempre que ho hem estimat necessari, de lo que tenen constància tant el govern actual, com els anteriors.

Associació de veïns del pla parcial Tossals d’Ondara.»

 

Foto tossals_1164

 

* Comunicat enviat per l’Associació de veïns del pla parcial Tossals d’Ondara* 

Publicado en Actualitat, Associacions.