ONDARA IMPULSA EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT AMB LA INCORPORACIÓ DEL NOU TÈCNIC DE l’ÀREA

Pedro Gil Puig també coordinarà altres àrees, com la de participació ciutadana i foment de l’associacionisme local

Ondara, 02.10.19. Ondara compta des d’ahir 1 d’octubre amb un nou tècnic de joventut, després del procés de selecció començat al mes de maig. L’Ajuntament d’Ondara va convocar una plaça de Tècnic de Joventut mitjançant oposició i concurs per a seleccionar un funcionari interí. Ara, a data 1 d’octubre, s’ha incorporat al seu lloc la persona que serà la titular de la plaça. Es tracta de Pedro Gil Puig.

tecnic joventut (2)

L’Alcalde d’Ondara i regidor responsable de Joventut, José Ramiro, acompanyat pel Tècnic de Joventut, Pedro Gil, han anunciat que el tècnic oferirà els seus serveis dimarts i dijous de 9 a 14 hores i les vesprades del dilluns i de dimecres de 16 a 19.30 hores al Centre d’Informació Juvenil, ubicat a la Casa de Cultura. A més, els dimarts, es desplaçarà fins al Punt d’Informació Juvenil ubicat a l’IES Xebic el dimarts al temps de l’esplai. Des de l’Ajuntament d’Ondara, segons confirma José Ramiro, es pretén treballar amb la joventut de manera transversal amb altres àrees, pel que el tècnic de joventut també coordinarà altres àrees com la de participació ciutadana i foment de l’associacionisme local els dilluns, dimecres i divendres en horari de 9 a 14.30 hores a l’edifici de l’Ajuntament.

Entre els objectius a més curt termini, entre altres, es destaquen els següents: elaboració del Pla Municipal de Participació Ciutadana com a ferramenta per a la implicació de la població en l’elaboració, execució i avaluació de polítiques públiques municipals; continuar amb els projectes de Corresponsals a l’IES Xebic i el Punt d’Informació Juvenil, dotant-ho d’una programació i contingut; l’elaboració del Projecte de Dinamització de l’Espai Jove com a espai de representació i punt de trobada de les polítiques juvenils locals; assessorament i dinamització de l’associacionisme local; participació en la Xarxa Jove Comarcal; recollida de propostes i dinamització de la joventut local, així com oferta d’informació juvenil, tramitació del carnet jove, assessorament en temes d’interès per als joves, o apropar l’administració local a la joventut. També, aplicar l’Estratègia Valenciana de Joventut de l’Institut Valencià i la Generalitat a nivell local, per mitjà d’accions coordinades amb la Generalitat i recerca de finançament, i la creació i impuls del consell local d’infància i joventut, entre altres mesures a dur a terme.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.