ONDARA COMMEMORA L’ANIVERSARI DE LA UDP AMB UN ACTE SOLIDARI AMB LA RESIDÈNCIA MARE DE DÉU DE LA SOLEDAT

acte auditori residencia (1)acte auditori residencia (4)

Ondara, 02.10.19. Aquest dilluns 30 de setembre es va celebrar a l’Auditori Municipal d’Ondara l’acte d’homenatge per l’aniversari de la Unió de Pensionistes d’Ondara (UDP), que ha complit (aquest setembre de 2019) 17 anys com a fundació legalment constituïda. La festa va comptar amb l’actuació de Marina Boleros; grup que va oferir melodies de sempre, i que va ser molt del grat dels assistents.

L’acte va ser gratuït, però tenia un caire solidari; per a això, s’havia sol·licitat a les persones assistents que aportaren un quilogram de menjar no perible, en favor de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara. Van ser moltes les persones que van contribuir amb la seua aportació per a aquesta bona causa, el que ha sigut agraït per la Residència.

acte auditori residencia (2)acte auditori residencia (3)

acte residencia (2)

L’esdeveniment va comptar amb el suport de l’Ajuntament d’Ondara, i amb la presència de l’Alcalde, José Ramiro (que al seu torn és el president de la Fundació Residència Nostra Senyora Mare de Déu de la Soledat d’Ondara); i de la Regidora d’Atenció Social, Mª Carmen Velázquez. Ambdós van felicitar a la UPD pel seu aniversari i van agrair la gran labor associacionista que duu a terme al poble.

A més, José Ramiro va aprofitar per a destacar la importància de realitzar donatius i accions solidàries a favor de la Residència d’Ondara, ja que, a pesar que el 100% del cost de les 23 places que ofereix la Residència d’Ondara està cobert pel Concert Social de la Direcció General de Serveis Socials i Persones en Situació de Dependència (Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives), amb aquesta aportació anual no s’arriba a totes les necessitats reals del dia a dia de la Residència, i qualsevol contingència (com una reparació) fa que siga complicat quadrar el pressupost. Per aquest motiu, ha insistit en el fet que qualsevol tipus d’acció solidària amb la Residència d’Ondara sempre és benvinguda, i que els donatius sempre són necessaris.

acte residencia (1)

D’altra banda, ahir 1 d’octubre, la Regidoria del Major, dirigida per Mª Carmen Velázquez, va realitzar una reunió informativa sobre els programes que s’inicien el dia 14 d’octubre, en la que es va informar els nous usuaris sobre horaris, dies i desenvolupament dels mateixos; es van respondre els dubtes plantejats i es va lliurar una enquesta en paper perquè els socis l’òmpliguen. Sobre aquesta enquesta, José Antonio Fornés, president d’UDP, va explicar que ja que l’associació compta amb 600 abonats, es podrien ampliar les activitats, ja que la gran majoria no són partícips de les realitzades fins ara, i segons isca el resultat de l’enquesta, probablement s’inicie alguna l’any que ve.

reunio cursos majors

Publicado en Actualitat, Ajuntament.