LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS D’ONDARA COMPTEN AQUESTA TEMPORADA 2019-2020 AMB 575 INSCRITS

Aquesta temporada es continuaran realitzant revisions mèdiques amb «prova d’esforç» arran del conveni signat amb REMA; es continuarà prestant el servei de fisioteràpia, i també es farà formació en primeres auxilis

Ondara, 02.10.19. Les Escoles Esportives Municipals d’Ondara comencen nova temporada 2019-2020 amb 575 xiquets i xiquetes matriculats, si bé des de la Regidoria d’Esports d’Ondara, que dirigeix Mar Chesa, s’ha indicat que encara queden places vacants en algunes categories. Les inscripcions es poden realitzar a l’oficina d’esports, ubicada al pavelló municipal d’Ondara. Aquesta setmana, la Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha mantingut una reunió amb els coordinadors de les escoles i amb la tècnica d’Esports, Ana Ribes, per tal d’abordar l’inici de la nova temporada esportiva.

regidoria esports i coordinadors

L’Escola Municipal de Futbol, coordinada per Vicent Moncho, compta amb 210 alumnes, i la seua presentació serà el divendres 25 d’octubre a les 19 hores al camp de futbol del Poliesportiu Vicent Zaragoza. L’Escola de Bàsquet, coordinada per Vicent Mas, compta amb 126 inscrits i la presentació es realitzarà el dissabte 26 d’octubre a les 17 hores al pavelló. L’Escola Municipal de tennis taula compta amb 20 inscrits; i està coordinada per Pedro Ivars. L’Escola Municipal de Pilota (amb 36 inscrits) està coordinada per Juanma Garrido i es presentarà oficialment el dijous 17 d’octubre a les 18 hores al Trinquet Municipal. L’Escola de Gimnàstica Rítmica compta amb140 alumnes, sota la coordinació l’Alícia Ivars, i la presentació es realitzarà el divendres 8 de novembre a les 18:30 hores al pavelló. La multiesportiva, dirigida per Toni Carrio i Roseta Cabrera ( xiquets/tes de 4 a 6 anys) compta amb 10 alumnes, i l’Escola de tennis (que es fa al Club de Tenis La Sella) té 21 alumnes, sota la coordinació de Kiko Segura. Cal destacar que enguany es consolida l’Escola Municipal d’Atletisme (novetat del curs passat), amb 12 inscrits, que està coordinada per Cristina Rosello.

D’altra banda, des de la Regidoria d’Esports, Mar Chesa hi ha aprofitat per recordar que el Centre de Rehabilitació San Carlos, a través del seu Institut de Cardiologia Esportiva (REMA), realitzarà Revisions Mèdiques amb «Prova d’Esforç» a tots els alumnes de les Escoles Municipals d’Ondara de les categories infantil, cadet i juvenil; sempre que estiguen degudament autoritzats per escrit, per part de l’Ajuntament. Aquest reconeixement mèdic és voluntari per a l’alumnat a partir de categoria infantil, si bé és recomanable la seua realització, que estarà subvencionada en part amb l’aportació de l’Ajuntament d’Ondara. La «prova d’esforç» es realitzarà sota el control d’un metge cardiòleg, especialitzat en Medicina Esportiva, i amb els aparells d’última generació de què disposa REMA.

A més, des del departament d’esports es recorda que tots els membres de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara tenen a la seua disposició el servei de fisioteràpia, que es presta els dilluns (al pavelló) i els dijous (al Poliesportiu) de 18 a 19:30 hores. Tots els alumnes de qualsevol de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara podran accedir gratuïtament a aquest servei. Per a això, podran avisar als seus corresponents entrenadors i acudir directament a la sala de fisioteràpia. Amb aquest servei, des de la Regidoria d’Esports d’Ondara s’ofereix una prestació específica per a pal·liar aquells danys o molèsties que es puguen haver ocasionat motivats per la pràctica esportiva en les escoles municipals.

Mar Chesa ha destacat també que en breu es farà una formació en primers auxilis per als entrenadors i monitors/es de les escoles esportives, (prompte es donaran més detalls sobre aquest curs).

Publicado en Actualitat, Esports.