MÉS D’UN CENTENAR DE PERSONES VAN ACUDIR A DONAR SANG A LA II MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG – POLICIA LOCAL D’ONDARA

marato sang ondara (1)

Ondara, 01.10.19. El Centre Social Trini Reyes d’Ondara va acollir divendres passat 27 de setembre la II Marató de Donació de Sang – Policia Local d’Ondara, organitzada pel Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana, la Regidoria de Sanitat i la Policia Local d’Ondara.

Des de l’organització s’ha volgut agrair encaridament la participació de totes les persones que van acudir a donar sang. En total es van realitzar 104 donacions (35 al matí i 69 a la vesprada), sent d’elles efectives 92 donacions (26 al matí i 66 a la vesprada). Cal destacar que 16 de les donacions van ser de persones que donaven sang per primera vegada.

La Regidora de Sanitat d’Ondara, Mª Carmen Velázquez; el Cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano, i els representants del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana, han volgut agrair a totes les persones participants la seua solidaritat i la seua contribució a salvar vides, recalcant que cada donant un donant és un heroi, i que amb cada donació se salven 3 vides.

marato sang ondara (3)

Aquesta és la segona vegada que s’organitza la Marató de Sang – Policia Local d’Ondara, la primera edició de la qual es va celebrar al setembre de 2018, amb motiu del 50è aniversari de la Policia Local d’Ondara. A més del detall que s’ofereix habitualment per participar, la donació del divendres va comptar amb la col·laboració de l’empresa municipal PIMON, que va obsequiar amb un val de tres mesos de piscina; Pineda Electrodomèstics, amb una cafetera DolceGusto, i les farmàcies de FarmaOndara, amb dues cistelles de productes farmacèutics.

btrmarato sang ondara (2)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.