INMA PEIRÓ ÉS LA NOVA PRESIDENTA D’ACO, L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS I EMPRESARIS D’ONDARA

 

 

 

Jose Gilabert, Lorena Fornés, Inma Peiró, Juan Jose Mahiques, Pedro Reig, Ramón Mut

Jose Gilabert, Lorena Fornés, Inma Peiró, Juan Jose Mahiques, Pedro Reig, i Ramón Mut

 

Ondara, 26.09.19. ACO, l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara, va renovar ahir 25 de setembre la seua Junta Directiva, en l’Assemblea General Ordinària i Electoral de l’Associació de Comerciants d’Ondara ACO, celebrada a la Casa de Cultura d’Ondara. Com a presidenta de la nova Junta Directiva va resultar triada Inma Peiró Pérez; professora de formació vial i gerent d’una autoescola a Ondara, un negoci familiar amb una llarga trajectòria comercial en la població.

La nova Junta Directiva està composta, a més de per Inma Peiró, per Borja Costa Aguilar com a vicepresident; Ramón Mut Portolés com a secretari; Lorena Fornés Berenguer com a tresorera; José Gilabert Gomis com a vocal i Pedro Reig Català com a vocal.

Des de l’ACO indiquen que “la nova junta directiva entra molt animada per a continuar amb el gran treball de Juanjo Mahiques Ivars, antic president i de la seua junta”, a qui van agrair el seu esforç i dedicació durant tots aquests anys.

Per la seua banda, l’Alcalde d’Ondara i responsable de l’àrea de Promoció Econòmica, José Ramiro, va aprofitar per a donar les gràcies al president d’ACO ixent, Juanjo Mahiques, per la seua dedicació durant els últims 9 anys al capdavant de l’associació. Va agrair la seua disposició a la nova Junta Directiva d’ACO i a la seua presidenta, Inma Peiró, a qui va encoratjar per a “continuar treballant pel comerç i l’empresariat ondarenc”. Així mateix, va expressar el suport de l’Ajuntament a l’ACO i la disposició de l’administració local per a continuar fomentant i col·laborant amb les iniciatives de l’associació.

aco ondara (1) aco ondara (2)

Publicado en Actualitat, AFIC.