EDUCACIÓ VIÀRIA AMB SIMULACIÓ DE BOLCADA PER A L’ALUMNAT DE l’IES XEBIC D’ONDARA

Ondara, 26.09.19. L’alumnat de 4t de l’ESO de l’IES Xebic d’Ondara ha participat hui dijous 26 de setembre en una jornada dedicada a l’educació viària, fruit del conveni subscrit entre l’Ajuntament d’Ondara i la Fundació de la Comunitat Valenciana per a l’Ensenyament i Promoció de l’Educació Viària Funcovial, que engloba diverses accions d’educació viària dirigida a l’institut d’Ondara.

L’activitat ha estat organitzada per Funcovial i la Policia Local d’Ondara, a iniciativa de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara. La jornada ha inclòs, d’una banda, classes d’educació viària, que han sigut impartides per la Policia Local d’Ondara, i d’altra banda, una simulació de bolcada en un vehicle de Funcovial, instal·lat al pati de l’institut.

educacio viaria institut (1)

Aquest matí, l’Alcalde, José Ramiro, i la Regidora d’Educació, Mar Chesa, han acudit a l’institut Xebic, on s’han realitzat les activitats. Segons ha detallat el director de l’IES Xebic, Sergi Lara, les accions d’educació viària han estat dirigides en aquesta ocasió a l’alumnat de 4t curs de l’ESO; i en elles han participat 120 alumnes.

 educacio viaria institut (2) educacio viaria institut (3)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.