VÍCTOR AGULLÓ I JOSEP M. CONGOST PRESENTEN EL SEU LLIBRE “LA PILOTA GROSSA” AL TRINQUET MUNICIPAL D’ONDARA

presentacio pilota grossa (2) presentacio pilota grossa (1)

Ondara, 24.09.19. Dissabte passat 21 de setembre, com a novetat dins de la programació del Festacarrer Ondara 2019, es van jugar al Trinquet Municipal d’Ondara les semifinals del segon campionat autonòmic de Pilota Grossa i es va presentar al Trinquet Municipal d’Ondara el llibre “La Pilota Grossa” de Víctor Agulló i Josep M. Congost, editat per l’IECMA i Edicions96. Es tracta d’un estudi sobre la modalitat de Pilota Grossa, en què es detalla, entre altres qüestions, que el trinquet de “pilota grossa” d’Ondara és un dels més antics de tota la Comunitat Valenciana en què es practicava aquesta modalitat de joc.

La presentació va comptar amb les explicacions a càrrec dels propis autors. Van participar en la presentació, introduint el llibre, Sebastià Giner (Càtedra de Pilota Valenciana), Rosa Seser (IECMA) i Dolors Pedrós (Edicions96). L’acte va comptar amb la presència de l’Alcalde, José Ramiro, i la Regidora d’Esports, Mar Chesa, a més d’aficionats a la pilota, i va tindre la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura, la Federació de Pilota Valenciana i la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports.

Quant les semifinals del segon campionat autonòmic de Pilota Grossa, es van classificar per les finals autonòmiques del pròxim diumenge en l’Abdet els següents equips: en categoria femenina, dos equips d’Ondara es classifiquen: Bea i Amparo, i Mai i Carmen; en categoria mixta: Parcent- (Moisès i Judith); i Murla- (Manel i Elena); en categoria Sèniors: Murla -(Jose Rafael, John Giner i David); i Parcent- (Moisès i Germán); i en categoria Veterans: Murla- (Fabián, John Giner i Lluís); i Ondara-(Albert i Basilio).

presentacio pilota grossa (4) IMG-20190920-WA0009 dones pilota grossa

Publicado en Actualitat, Esports.