ONDARA ES VA SUMAR A LA CONCENTRACIÓ NOCTURNA D’EMERGÈNCIA FEMINISTA EL 20S

nit violeta ondara (1) nit violeta ondara (2)

Ondara, 24.09.19. Divendres passat 20 de setembre, al carrer Vicent Andrés Estellés d’Ondara, va tindre lloc la concentració nocturna “La nit serà violeta” 20S Emergència Feminista.

Ondara, a través de la Comissió d’Igualtat i la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara, es va sumar així a la declaració d’emergència feminista i a la manifestació nocturna del 20 de setembre convocada per la Plataforma Feminista d’Alacant.

Amb el lema “La nit serà violeta”, Igualtat es va sumar així a l’Emergència Feminista 2.0.S. que, a iniciativa de la Plataforma Feminista d’Alacant, van secundar col·lectius en ciutats de tota Espanya. Plataforma Feminista va aconseguir que es promogueren concentracions i manifestacions il·luminant els carrers amb llum violeta i reclamant mesures serioses i d’urgència que acaben amb aquesta xacra social.

Publicado en Actualitat, Cultura.