LA REGIDORIA D’ATENCIÓ SOCIAL D’ONDARA INFORMA SOBRE LA RECEPCIÓ D’AJUDA PER ALS DAMNIFICATS PER LES INUNDACIONS EN LA VEGA BAIXA

Ondara, 17.09.19. La Regidoria d’Atenció Social d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, informa que en diverses dependències municipals d’Ondara s’ha centralitzat la recepció de l’ajuda per a les persones damnificades per les inundacions en la Vega Baixa.

Amb la col·laboració de l’AECC, s’està procedint a la recepció d’ajuda en el Centre Social d’Ondara i en les dependències de Policia Local d’Ondara en horari de matins; i en la Casa de Cultura d’Ondara a les vesprades.

Principalment es necessiten: mantes, roba de totes les talles neta i de bon ús, menjar no perible, i material escolar per a donar suport als equips de psicòlegs que estan treballant amb els xiquets/tes evacuats.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.