LA POLICIA LOCAL D’ONDARA REP LA DISTINCIÓ HONORÍFICA EN RECONEIXEMENT A LA SEUA LABOR EN EL DIA DE LA POLICIA DE LA GENERALITAT

 premi policia ondara (2) premi policia ondara (3)

Ondara, 17.09.19. Ahir dilluns 16 de setembre es va celebrar el Dia de la Policia de la Generalitat, en un acte celebrat al Monestir de Sant Miquel dels Reis (València), que va estar presidit per Gabriela Bravo Sanestanislao, Consellera de Justícia, Interior i Administració Pública. En l’acte va ser condecorada la Policia Local d’Ondara, que va rebre la Distinció honorífica de la Generalitat en reconeixement a la seua labor en defensa de la seguretat pública o en suport de la funció policial de la Unitat del Cos Nacional de Policia adscrita a la Comunitat Valenciana.

premi policia ondara (4) premi policia ondara (5)

A l’acte van assistir l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i el Cap de la Policia Local d’Ondara, Antonio Galiano. José Ramiro ha destacat que aquest reconeixement posa en valor la labor desenvolupada pel cos de Policia Local d’Ondara i el seu suport al Cos Nacional de Policia adscrita a la Comunitat Valenciana, i ha donat l’enhorabona al Cap de la Policia Local i a tots els integrants de la plantilla policial d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.